Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και υπενθυμίζουμε το.. στοίχημα του νέου Προέδρου Μάκη Παπαναστασάτου.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
13/10/2014 | 06:00

– Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους.
– Καλή επιτυχία στη νέα μας συνεργάτη Αγγελική Σγούρου. Η Αγγελική είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η νέα μας συνεργάτης ξεκίνησε το ρεπορτάζ από την γειτονική Ιθάκη.
– Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων εξελέγη ο Αλέξανδρος Παρίσης, εξέλιξη με την οποία ο ίδιος κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα.
– Άνθρωποι του περιβάλλοντός του μας ανέφεραν άλλωστε συχνά την επιθυμία του μετά την επανεκλογή του να «χτυπήσει» την ΠΕΔΙΝ, κάτι που έφερε εις πέρας.
– Ξεκινά το έργο ανάπλασης της Πλατείας Βαλλιάνου. Το σχέδιο εγκρίθηκε και αναμένονται οι μηχανές να “πάρουν μπροστά”!
– Πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς αναδείχθηκε η Σοφία Ζαφειράτου. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οπότε και αναμένετε να επανεκλεγεί ως Πρόεδρος.

zafeiratou
– Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και υπενθυμίζουμε το.. στοίχημα του νέου Προέδρου Μάκη Παπαναστασάτου. Θα «περάσει» το δικό του στον νέο τρόπο τοποθετήσεων από βήματος ή θα έχουμε.. παρατράγουδα;
– Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των «διαγραφών» Μιχαλάτου με τον Εισαγγελέα να τον καλεί να αποδείξει το ορθό της απόφασής του. Κάτι μας λέει πως έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια.

orkomosia-ds-2014-10
– Κάτι νέο ετοιμάζει στα θεατρικά δρώμενα ο Πάνος Βαρδάκος.. Αν πιστεύετε πως η συνταξιοδότησή του θα σημάνει και την αποχώρησή του από την καλλιτεχνική ζωή του νησιού θα διαψευστείτε !

vardakos
– Αυτά για σήμερα. Ραντεβού και πάλι αύριο…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer