«Η ζωή μου με τον Σπύρο είναι σα γιορτή. Κάθε πρωί που ξυπνάει, ξεκινά το πάρτι!»
Σπύρος Φωκάς: Τι λένε για εκείνον η σύζυγος και η κόρη του;
Life
18/11/2014 | 14:17

Ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, ο Σπύρος Φωκάς φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του, Λίλιαν και την κόρη της, Κωνσταντίνα. Οι δυο τους περιέγραψαν την καθημερινότητά τους μαζί του και τα στοιχεία που λατρεύουν πάνω του.

«Τον συνάντησα πριν από περίπου επτά χρόνια σε μια δουλειά όπου συνεργαζόμασταν. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του πολλά χρόνια πριν παίξουμε μαζί οπότε όταν τον είδα ήταν σα να τον γνώριζα ήδη, αλλά δεν τολμούσα να τον ενοχλήσω», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου και πρόσθεσε: «Δε με τρόμαξε η διαφορά ηλικίας, αντίθετα με γοήτευσε! Γιατί είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος ο Σπύρος, με ευγενική ψυχή, με ομορφιά και με ταλέντο, στοιχεία δηλαδή που όλοι γνωρίζουν πως διαθέτει. Πιστεύω ήταν θέλημα Θεού να έρθει στη ζωή μου και θυμάμαι όταν ήμουν μικρή έλεγα στη μητέρα μου: “Μαμά θέλω έναν άνδρα σαν τον Σπύρο Φωκά”».

Τι της αρέσει να κάνει μαζί του; «Η ζωή μου με τον Σπύρο είναι σα γιορτή. Κάθε πρωί που ξυπνάει, ξεκινά το πάρτι! Με το γέλιο του μου δίνει δύναμη και μου έχει μάθει να μην παίρνω τη ζωή στα σοβαρά, να σκέφτομαι πως είναι μια κωμωδία! Είναι ο ωραιότερος άνδρας ever και τη γυναίκα του τη θέλει “βασίλισσα”»,  και αποκάλυψε την επιθυμία της να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί: «Θα ήθελα πολύ να έχω το παιδί του Σπύρου, αλλά δε με νοιάζει, εγώ έχω εκείνον και εκείνος εμένα».

Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Λάσκαρη-Φωκά υπογράμμισε: «Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου» και πρόσθεσε: «Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι».

Τέλος, εξήγησε γιατί πήρε το όνομά του: «Το για να του δείξω πως είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου!».

Πηγή: protothema.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer