Στα μέλη της τοπικής ΝΔ απευθύνεται μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο υποψήφιος για την τοπική Αργοστολίου Σπύρος Μελισσαράτος.
Σπύρος Μελισσαράτος: Διαλέξτε όποιον θεωρείτε εσείς καλύτερα αλλά διαλέξτε
Πολιτική
03/04/2016 | 12:09

Στα μέλη της τοπικής ΝΔ απευθύνεται μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο υποψήφιος για την τοπική Αργοστολίου Σπύρος Μελισσαράτος:

Κάποτε στην Ελλάδα μια κομματική ταυτότητα ήταν απαραίτητο ή υποχρεωτικό “σημείο” για όλους με τις αντίστοιχες καλές και κακές προεκτάσεις του σκληρού διπολισμού πολλών περασμένων δεκαετιών. Τα τελευταία χρόνια από την άλλη προέκυψε η αποπολιτικοποίηση μεγάλου μέρους του κόσμου φτάνοντας την κοινωνία μας στο αντίθετο άκρο. Η τραγική πορεία της χώρας και η κρίση ηρθε και γιγάντωσε την τάση αποχής και αφορισμού της συμμετοχής στα κόμματα.

Διαρκώς αυξάνεται ο μηδενισμός και ισοπέδωση όλων ή ανάδειξη ως εναλλακτικών προτάσεων ασόβαρων έως εγκληματικά επικίνδυνων! Η αποχή και ο μηδενισμός όμως δεν προάγουν τίποτε, δε δίνουν λύσεις. Διευκολύνονται μόνο όσοι εκμεταλλεύονται τον χαμηλότερο εκλογικό πήχη που τους θέτει η συρρίκνωση του εκλογικού σώματος. Ο δρόμος για την αλλαγή δεν περνάει από τον καναπέ.

Πάντα στη δημοκρατία θα υπάρχουν κυβερνώντες εκλεγμένοι και ειναι δική μας ευθύνη -ΟΛΩΝ- να επιλέξουμε καθε φορα ποιοι θα ειναι αυτοί. Και ακομα παραπέρα ειναι ευθύνη μας, εφόσον μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε τα όργανα και τους καταστατικούς-ιδεολογικούς χάρτες που θα τους φέρουν υποψήφιους κυβερνώντες. Η Νέα Δημοκρατία δίνει αυτη τη στιγμή φωνή στα μέλη της.

Εκατοντάδες χιλιάδες πριν μερικούς μήνες ψήφισαν και επέλεξαν το νεο πρόεδρο του κόμματος. Σήμερα ξανά μπορούμε να επιλέξουμε και να επηρεάσουμε σημαντικά την νέα πορεία του κόμματος επιλέγοντας συνέδρους για το Τακτικό Συνέδριο που θα χαράξει αυτη την πορεία.

Εξίσου σημαντικά ψηφίζουμε και επιλέγουμε μέλη για τις τοπικές οργανώσεις που ειναι ο συνδετικός κρίκος, το μέσο επικοινωνίας προς τα κεντρικά όσων απασχολούν την τοπική κοινωνία. Σήμερα ειναι σημαντικό να συμμετέχουμε και να δώσουμε πάλι δύναμη στη δημοκρατία.

Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί και όλοι άξιοι και σημαντικοί. Νεότεροι και εμπειρότεροι όλοι προσφέρονται να αφιερώσουν μέρος του χρόνου και της ενέργειας τους τα προσεχή χρόνια για να μη νικήσει ο μηδενισμός και οι αορίστοι αφορισμοί αλλά να λειτουργήσει όσο γίνεται καλύτερα η Δημοκρατία. Διαλέξτε όποιον θεωρείτε εσείς καλύτερο αλλά Διαλέξτε! Αφιερώστε όσοι ειστε εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους 10′ απο το χρονο σας για τη σημερινή ψηφοφορία. Εγώ σας ευχαριστώ και μόνο αν αφιερώσατε έστω τα 2′ για να διαβάσατε αυτό το κείμενο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer