Εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό σοκολάτας και τα αγαπημένα μπισκότα όλων μας
Σπιτικό παγωτό σοκολάτα με μπισκότα πτι μπερ
Μαγειρική
09/07/2015 | 11:11

Εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό σοκολάτας με μπισκότα πτι μπερ.

Υλικά συνταγής:

  1 κουτί γάλα εβαπορέ

  1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

  1 Morfat

  3 βανίλιες

  300 γρ μπισκότα Πτι-μπερ

  200 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:

  1. Αδειάζουμε σε βαθύ μπωλ τα δύο γάλατα, τις βανίλιες, το Morfat και τα χτυπάτε σε μίξερ για περίπου 15 λεπτά. Τοποθετούμε το μπωλ με το μίγμα του παγωτού στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  2. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε την σοκολάτα σε άλλο μικρό μπωλ.
  3. Στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο το μίγμα του παγωτού και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ για άλλα 10 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε τα κομμένα μπισκότα και ανακατεύουμε ωσότου να αναμιχτούν καλά με το μίγμα.
  5. Περιχύνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για να παγώσει.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ