Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά μιλάει στο e-kefalonia.net
Σπαθής: «Πάνω από 80.000 ευρώ πλήρωσε σε φόρους η Αδελφότητα Πειραιά»
Κοινωνία
19/11/2014 | 16:24

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά Βαγγέλη Σπαθή μετά τη πρωινή ανάρτηση του e-kefalonia.net σχετικά με το κόψιμο του ρεύματος στο κτίριο του συλλόγου. «Κάτι τέτοιο δεν έγινε» μας εξήγησε ο Πρόεδρος «απλά πήραμε κάποιες ώρες διορία για να πληρώσουμε το οφειλόμενο ποσό στη ΔΕΗ».
Με αφορμή όμως το σημερινό δημοσίευμα ο ισχυρός άνδρας της Αδελφότητας ήταν «χείμαρρος» σχετικά με τη δυσβάσταχτη φορολογία από τη πολιτεία. «Δεν μας φορολογούν ως ένα σύλλογο, αλλά σαν να είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες». Συνεχίζοντας ο κ. Σπαθής μας εξήγησε ότι το πρόβλημα του συλλόγου είναι ότι έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία. «Φέτος ούτε λίγο ούτε πολύ πληρώσαμε στο κράτος 80.000 ευρώ εκτός από το ΙΚΑ των υπαλλήλων και τα διάφορα λειτουργικά έξοδα, τη ίδια στιγμή που τα έσοδα μας ήταν μόλις 93.000 ευρώ.
Ο κ. Σπαθής καταλήγοντας τόνισε ότι «όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε τεράστιους αγώνες για την αδελφότητα και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε και τώρα. Έχουμε κάνει τεράστιες περικοπές στα έξοδα μας άλλα δεν θα επιτρέψω να πάμε τα κλειδιά του μεγαλύτερου συλλόγου των νησιών μας στην εφορία».
Σχόλιο του e-kefalonia: Σε καμία περίπτωση το e-kefalonia.net δεν ήθελε να ρίξει την οποιαδήποτε μομφή στη διοίκηση, παρά να τονίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σύλλογοι του νησιού μας, συμπεριλαμβανομένης και της Αδελφότητας Πειραιά, για τους δυσβάσταχτους φόρους που πληρώνουν στο κράτος.
Σε λίγες ώρες περιμένουμε και το επίσημο Δελτίο Τύπου από το σύλλογο του Πειραιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer