Ο δρόμος αυτός ενδιαφέρει άμεσα και την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, διότι είναι ο μόνος δρόμος επικοινωνίας με την Πελοπόννησο
Σπίρτζης από Κεφαλονιά: “Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος θα γίνει αλλά σε τρεις μήνες”
Πολιτική
29/03/2015 | 11:48

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ως γνωστόν, έχει ορισθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος τοποτηρητής της Ι. Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

Στην εορτή του Ευαγγελισμού μετέβη για τις εορτές στην Κεφαλονιά. Εκεί, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εκπρόσωπος της κυβέρνησης παρέστη ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Κατόπιν τούτων, δημοσιογράφος του IliaPress ρώτησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας αν ο κ. υπουργός προέβη στο Αργοστόλι σχετική δήλωση για τον δρόμο Πατρών Πύργου.

Ως γνωστόν, ο δρόμος αυτός ενδιαφέρει άμεσα και την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, διότι είναι ο μόνος δρόμος επικοινωνίας με την Πελοπόννησο και την πρωτεύουσα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης απάντησε: “Ναι. Κατά την δεξίωση, μετά την τελετή στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, ερωτήθη σχετικά ο κ. υπουργός και από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και από τον Δήμαρχο Αργοστολίου για το θέμα τούτο. Ο κ. υπουργός απάντησε: “ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ”. Όταν εγώ (ο Σεβ. Μητροπολίτης) τον ρώτησα: “ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΕΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ Ε.Ε.;” απάντησε: “ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑΓΗΣ”.

Πηγή: iliapress.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer