Ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.
Σπάει όλα τα ταμεία η ταινία του Παπακαλιάτη
Κινηματογράφος
14/01/2016 | 21:00

Πριν από έναν περίπου μήνα γραφόταν εν είδει δημοσιογραφικού κλισέ, πως η δεύτερη…
ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διαθέτει τη δυναμική, για να οδηγήσει ξανά τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και να που έπειτα από τέσσερις εβδομάδες προβολής η ερωτική τριλογία με το σημαδιακό τίτλο «Ένας άλλος κόσμος» ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.

Αυτό προσυπογράφουν οι 500.000 θεατές που ήδη παρακολούθησαν τη δεύτερη ταινία του αεικίνητου δημιουργού. Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» όχι μόνο πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα ελληνικής ταινίας στα σινεμά, αλλά υπερκέρασε σε εισπράξεις ακόμη και χολιγουντιανά μεγαθήρια, όπως το «Star Wars» (κατά 100.000 εισιτήρια) αλλά την τελευταία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Spectre» (κατά 50.000 εισιτήρια).

Ο J.K. Simmons και η Μαρία Καβογιάννη σε μια από τις σκηνές της ταινίας

J K  Simmons_Μαρία Καβογιάννη

Η επίκαιρη ματιά και η καίρια στόχευση του φιλμ, οι εξαιρετικές ερμηνείες του αείμνηστου Μηνά Χατζησάββα, της Μαρίας Καβογιάννη, του οσκαρικού J.K.Simmons αλλά και της πρωτοεμφανιζόμενης Νίκης Βακάλη, οι εικόνες που με μαεστρία συνθέτει ο ταλαντούχος σκηνοθέτης κέρδισαν όχι μόνο τους κινηματογραφικούς κριτικούς αλλά και τους θεατές που έσπευσαν να ιχνηλατήσουν σ’ αυτόν τον άλλο κόσμο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το επίσημο πόστερ της ταινίας

MAIN POSTER_white

Η ταινία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες -κάποιες μάλιστα προβολές ακολουθεί και συζήτηση με το σκηνοθέτη, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ενώ σύντομα αναμένεται να δοκιμάσει την τύχη της και εκτός συνόρων με τον αγγλόφωνο τίτλο «World’s Apart».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer