Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή έχει ήδη δώσει το πολιτικό της στίγμα αλλά και σημαντικό κομμάτι από τη δουλειά της την τετραετία που διανύουμε.
Σοφία Γαρμπή: Η ηρεμη δύναμη της Δημοτικής Αρχής
Πολιτική
02/03/2016 | 08:34

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή έχει ήδη δώσει το πολιτικό της στίγμα αλλά και σημαντικό κομμάτι από τη δουλειά της την τετραετία που διανύουμε. Υπό την ηγεσία της η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου έχει κατορθώσει να “συμμαζέψει” τα οικονομικά του Δήμου ενώ η στρατηγική της στο νευραλγικό κομμάτι της διαχείρισης των οικονομικών αποδίδει καρπούς καθώς ο Δήμος Κεφαλλονιάς είναι από τους λίγους Δήμους στη χώρα που και τους εργαζόμενούς του πληρώνει κανονικά στην ώρα τους και ικανό αποθεματικό έχει για να αντιμετωπίζει με επιτυχία την καθημερινότητα των δημοτών.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο πολιτικό κομμάτι η Σοφία Γαρμπή χαρακτηρίζεται-ακόμη και από αυτούς που στέκονται κριτικά στη Δημοτική Αρχή-ως η “ήρεμη δύναμη” της πλειοψηφίας! Και αυτό φάνηκε για παράδειγμα και στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που παρόλο που απουσίαζαν, τόσο ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο αναπληρωτής του Διονύσης Λυκούδης, η πλειοψηφία με “αιχμή του δόρατος” την Αντιδήμαρχο Οικονομικών αντεπεξήλθε σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν (κυρίως οικονομικής φύσεως).

Κύριο χαρακτηριστικό της Σοφίας η ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει την κριτική ακόμη και όταν αυτή καθίσταται “άκομψη”, δίνοντας απαντήσεις, μεστές και ολοκληρωμένες, σε όλα τα θέματα αρμοδιότητάς της.

Ένα είναι σίγουρο: Αυτή η δημοτική αρχή έχει πολλά και ικανά στελέχη (Παρίσης, Λυκούδης, Ανουσάκης, Κωνσταντάκης, Κεκάτος, Μοσχονάς κ.α.) όμως σίγουρα η Σοφία Γαρμπή, ως μοναδική γυναίκα της πλειοψηφούσας παράταξης, σίγουρα κερδίζει ουσία και εντυπώσεις

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer