Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει η οικογένεια του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ο οποίος έχασε πριν από λίγο και δεύτερο αδελφό του, τον Κώστα Παρίση.
Σοκ για την οικογένεια Παρίση «έφυγε» και ο Κώστας!
Δημοφιλή
07/08/2014 | 20:07

Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει η οικογένεια του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ο οποίος έχασε πριν από λίγο και δεύτερο αδελφό του, τον Κώστα Παρίση. Και ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 40 ημέρες από το ξαφνικό θάνατο του Νίκου Παρίση, σήμερα ήρθε ο Θάνατος του Κώστα για να σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Γεράσιμο Αγριλιάς στην Έρισο.
Το e-kefalonia.net επικοινώνησε για να συλλυπηθεί τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, ο οποίος δήλωσε ότι η οικογένεια του θα επιθυμούσε αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου «Ο Σωτήρ».

Για το θέμα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κεφαλλονίας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου αδερφού του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, Κώστα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Αγριλιά Ερίσσου
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν υπέρ του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Σωτήρ».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer