Τι αναφέρει το Λιμενικό Ταμείο.
Σιντριβάνι ετοιμάζει το Λιμενικό Ταμείο στον Κούταβο!
Κοινωνία
26/04/2017 | 09:10

Ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι αποφάσισε να τοποθετήσει το Λιμενικό Ταμείο σε κεντρικό σημείο της λιμνοθάλασσας του Κουτάβου, μετά από ομόφωνη απόφαση που πήρε σε προηγούμενη συνεδρίασή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφασή του, το Λιμενικό Ταμείο θα προβεί σε προμήθεια και τοποθέτηση σιντριβανιού στην λιμνοθάλασσα του Κουτάβου , δεξιά της γέφυρας, στο Αργοστόλι, ενώ η τοποθέτηση θα γίνει εντός της θαλάσσης και θα αποτελείται από σύστημα πίδακα.

Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Χρ. Λευκαδίτη, ο ποίος, αναφερόμενος στην απόφαση, είπε πως σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί κάτι όμορφο, πάντα σύμφωνο με τον περιβάλλοντα χώρο, το οποίο θα αποτελεί και πόλο έλξης τόσο για τους τουρίστες όσο και για τον ντόπιο πληθυσμό.

Ο κ. Λευκαδίτης μας ενημέρωσε ακόμη πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η σχετική μελέτη, ενώ το μέγεθος θα είναι περί τα 50 τετραγωνικά, με φωτισμό. Το κόστος υπολογίζεται κάπου στα 40.000 ευρώ.
Πάντως, πρόκειται για ένα σιντριβάνι που θα είναι εμφανές από όλα τα σημεία που κοιτούν προς τον Κούταβο και πραγματικά θα δώσει μια άλλη εικόνα στην περιοχή, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και ειδυλλιακά τοπία της πόλης του Αργοστολίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer