Ένα ακόμη σημαντικό Σαββατοκύριακο περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.
Σημαντικές αναμετρήσεις για άνδρες και παίδες του ΑΣΚ
Μπάσκετ
15/01/2016 | 13:27

Ένα ακόμη σημαντικό Σαββατοκύριακο περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Πιο συγκεκριμένα, η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Αργοστόλι (2.45μ.μ.), στην πρεμιέρα του β΄ γύρου, τον Ολυμπιονίκη, θέλοντας να σημειώσει την νίκη που θα την κάνει πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Για μία ακόμη φορά, η στήριξη του φίλαθλου μπασκετικού κόσμου της Κεφαλονιάς, κρίνεται απαραίτητη στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας στην κορυφαία όσο και δύσκολη κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πρεμιέρα στην γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η θα κάνουν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 2.45 μ.μ. και οι παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι θα υποδεχθούν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την ομάδα Νέοι Εσπερος ΑΟΠΑ.

Πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση για τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες του Γιάννη Βουργίδη, καθώς βρίσκονται μέσα στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος, στην οποία συμμετέχουν επτά ομάδες από την Πάτρα και ο ΑΣΚ (Δεν κατάφεραν να περάσουν ομάδες από τον Πύργο και την Ζάκυνθο).

Στα Κλιμάκια τρεις αθλητές του ΑΣΚ

Στην Πάτρα βρέθηκαν την Πέμπτη τρεις ταλαντούχοι νεαροί Αθλητές του ΑΣΚ, οι οποίοι πέρασαν από τα κλιμάκια της ΕΣΚΑ-Η, γεννηθέντες το 2003.

Πρόκειται για τους Λύσανδρο Καββαδία, Γρηγόρη Λιτσάι και Στέφανο Πανταζή, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις στους προπονητές του κλιμακίου.

ask

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer