Επ’ αφορμής της καταληκτικής ημερομηνίας της Δευτέρας 16 Μαΐου, που έθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την υποβολή Αιτήσεων Επιδοτήσεων
Σε ρυθμούς Ο.Σ.Δ.Ε. ο Ε.Α.Σ.
Οικολογία
07/05/2016 | 10:35

Επ’ αφορμής της καταληκτικής ημερομηνίας της Δευτέρας 16  Μαίου, που έθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την υποβολή Αιτήσεων Επιδοτήσεων έτους 2016, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κινείται στους ρυθμούς του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (Ο.Σ.Δ.Ε.).

Υπενθυμίζεται ότι,  είναι ευθύνη και των ίδιων των Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, Κτηνοτρόφων, Μελισσοκόμων, Δενδροκαλλιεργητών Κηπευτικοπαραγωγών και Ψαράδων, να ενδιαφερθούν και να φροντίσουν για την υποβολή των Δηλώσεων, ώστε να διασφαλίσουν τα δικαιώματα και να μη χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Εξυπακούεται πως ο Ε.Α.Σ., με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως και Σάββατο) στο ιδιόκτητο κτιριακό  συγκρότημα στο Αργοστόλι, ως ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας Α & Β βαθμών σε επίπεδο Περιφέρειας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, καταβάλει τιτάνια προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Παραγωγούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες των Παραγωγών αφενός και αφετέρου για την γενικότερη οικονομία των Νησιών μας.

Υπενθυμίζεται ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Παραγωγών περιοχής Ελειού Πρόννων συνεργεία του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται ΔΕΥΤΕΡΑ  9  και ΤΡΙΤΗ 10  Μαΐου στο Δημοτικό Κατάστημα Πόρου, ενώ για του Παλλικισιάνους Παραγωγούς συνεργεία του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Ληξουρίου από ΤΕΤΑΡΤΗ 11 έως και ΣΑΒΒΑΤΟ 14  Μαίου, 8 πρωί έως 4 απόγευμα.

Για μια ακόμη φορά ο Ε.Α.Σ. καλεί τους εναπομείναντες Παραγωγούς να συνεργαστούν τηρώντας τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Σε κάθε περίπτωση, Δήλωση για Αγροτικές Επιδοτήσεις δεν θα υποβάλει μόνο όποιος δεν θέλει να υποβάλει.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer