Η 11μελής αποστολή από την Κεφαλονιά θα εκπροσωπήσει το νησί αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα στον διαγωνισμό χορού στη Σερβία.
Σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορού η σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio
Αθλητισμός
21/11/2015 | 06:21

Αναχώρησε για την Σερβία η σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου προκειμένου να παρευρεθεί στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό χορού. Η 11 μελής αποστολή από την Κεφαλονιά θα εκπροσωπήσει το νησί αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα σε κατηγορίες παιδικό , εφηβικό και ενηλίκων ανάμεσα σε 4.000 χορευτές. Φέτος ο διαγωνισμός πραγματοποιείτε για 7η συνεχή φορά και συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερες από 20 χώρες από όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια με πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ωστόσο όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια χορού σε διάφορα είδη χορού από γνωστούς καθηγητές ανά τον κόσμο.

Το 2014 η σχολή της κ. Γαλιατσάτου κατάφερε να διακριθεί στην 2η θέση με δύο αργυρά μετάλλια και κύπελλο στην κατηγορία σύγχρονου χορού contemporary modern , την 4η θέση στο τανγκό στην κατηγορία Ballroom Latin και την 5η θέση στον παιδικό μοντέρνο χορό στην κατηγορία jazz kids.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην κ. Γαλιατσάτου και στους μαθητές της και φέτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer