Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΕΚΚΙ, Γιώργο Γαβρίλη και ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου.
Σε κινητοποιήσεις προχώρησε σήμερα το ΠΑΜΕ στο Αργοστόλι
Πολιτική
11/06/2015 | 20:55

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Σε κινητοποιήσεις προχώρησε σήμερα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σε ολόκληρη τη χώρα ενάντια στη νέα συμφωνία που ετοιμάζονται να φέρουν κυβέρνηση και δανειστές. Στην Κεφαλονιά, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλληνίας/Ιθάκης με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΕΚΚΙ, Γιώργο Γαβρίλη και ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου.

Τα βασικά αιτήματα της κινητοποίησης είναι τα ακόλουθα: Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ. Κάλυψη όλων των απωλειών. Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Κατάργηση των αντεργατικών νόμων. Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.

Τη Δευτέρα (15/6) προγραμματίζεται νέα κινητοποίηση από το Π.Α.ΜΕ. για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας. pame pame (2) pame (3) pame (4) pame (5) pame (6) pame (7) pame (8) pame (9) pame (10) pame (11) pame (12) pame (13) pame (14) pame (15) pame (16) pame (18)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer