Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΛΜΕ-Κεφαλονιάς - Ιθάκης επισκέφτηκε τους μαθητές και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα αιτήματα των μαθητών
Σε κινητοποιήσεις οι μαθητές στα σχολικά συγκροτήματα της Πάστρας και της Σάμης
Κοινωνία
02/10/2015 | 09:36

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι μαθητές στα σχολικά συγκροτήματα της Πάστρας και της Σάμης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξουν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΛΜΕ-Κεφαλονιάς – Ιθάκης επισκέφτηκε τους μαθητές και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα αιτήματα που αφορούν τα κενά, τα κονδύλια, τις σχολικές μεταφορές, τις υποδομές, τις καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολείων, την ασφάλεια και την καθαριότητα των σχολείων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ με ανακοίνωσή της καλεί σε πολύμορφη συνέχεια για το δικαίωμα στη μόρφωση και στη ζωή, ενάντια στην αντιλαϊκή – αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Τονίζει ότι «η πλημμυρόπληκτη και σεισμόπληκτη Κεφαλονιά πρέπει να προχωρήσει μπροστά, βάζοντας το θέμα της Παιδείας στο επίκεντρο, συμμετέχοντας στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και της Επιτροπής Αγώνα Φορέων την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι, αλλά και την Πέμπτη 8 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στον Καραβόμυλο (στην αίθουσα τελετών της εκκλησίας), από κοινού με τη Λαϊκή Επιτροπή Σάμης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer