Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ.
Σε καλό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ
Κοινωνία
15/10/2014 | 21:35

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ που πρόσφατα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην πρώτη αυτή, ουσιαστικά «πανηγυρική» συνεδρίαση ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης καλωσόρισε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του αναθέσει την Προεδρεία της Επιχείρησης. Τόνισε ότι νοιώθει υπερήφανος καθώς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται από πολύ ικανά στελέχη και με βάση την πείρα και την ομαδική δουλειά θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε προσωπικά σε κάθε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, υπογραμμίζοντας ότι η ΔΕΥΑΚ χρειάζεται ανθρώπους ενεργούς που θα στηρίζουν το έργο της. Επεσήμανε ότι βασικός άξονας της πολιτικής της Επιχείρησης θα είναι η συνεργασία μεταξύ των μελών καθώς και το ότι θα εισακούγονται όλες οι «φωνές» και οι απόψεις μέσα στο διοικητικό συμβούλιο.
Ειδική μνεία έκανε τόσο στις δύο δικηγόρους του Νομικού Τμήματος του Δήμου, την Νίκη Χριστοφοράτου και την Ιωάννα Μαρκέτου, τονίζοντας ότι αν και ο ίδιος είναι δικηγόρος θα χρειαστεί την πολύτιμη βοήθεια και τις νομικές συμβουλές και υποδείξεις τους, καθώς και στον Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Γεράσιμο Γασπαρινάτο τον οποίο χαρακτήρισε ως «πυλώνα» της ΔΕΥΑΚ που στήριξε την δύσκολη προσπάθεια και συνεργάστηκε άψογα με την πολιτική ηγεσία.
Επίσης μίλησε και για τον Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης Γιάννη Λυκούδη για τον οποίο είπε ότι θα έχουν μία σημαντική και αποτελεσματική συνεργασία προς όφελος της ΔΕΥΑΚ.
Όσον αφορά στους προκατόχους του στην ηγεσία της Επιχείρησης τόνισε ότι πιστεύει ότι και οι δύο έκαναν ότι μπορούσαν καλύτερο και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Επεσήμανε ότι σκοπός του είναι να κάνει πράγματα που δεν έγιναν τα προηγούμενα 30 χρόνια, έχει οράματα και αυτό θα φανεί στην πορεία.
Μίλησε για ηθική και πολιτική δικαίωση της Δημοτικής Αρχής και ξεκαθάρισε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα εστιάσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΔΕΥΑΚ δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί «βραχίονα του Δήμου».
Είπε ότι δεν έχει γίνει διαδικασία παράδοσης-παραλαβής και θα συσταθεί επιτροπή που θα το κάνει.
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Λυκούδης από την πλευρά του καλωσόρισε και αυτός τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, τόνισε ότι θέλησή του είναι το καλύτερο για την επιχείρηση και ευχήθηκε να έχουν όλοι μία υγιή πορεία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer