Δηλώσεις έκανε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς Βαγγέλης Λουκέρης ύστερα από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αλλά και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Κεφαλονιά.
Σε εγρήγορση η τοπική ΝΔ – Λουκέρης: Θα είμαι στη πρώτη γραμμή!
Πολιτική
29/12/2014 | 20:51

Δηλώσεις έκανε πριν από λίγο στο e-kefalonia ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς Βαγγέλης Λουκέρης ύστερα από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αλλά και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Κεφαλονιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ αναφέρουν:
Δυστυχώς η χώρα οδηγείται σε εκλογές διότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεπικουρούμενη από τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ δραπέτευσαν των ευθηνών τους.
Τώρα όμως είναι η ώρα της δημοκρατίας. Και η δημοκρατία σημαίνει ευθύνη και αλήθεια. όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Αλήθεια προς την κοινωνία και ευθύνη προς το εθνικό συμφέρον.
Τώρα είναι η ώρα του Λαού
Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ασφαλή πορεία της χώρας. Με το πρωθυπουργό μας και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά φτάσαμε κοντά στην οριστική έξοδο.
Για να μην κινδυνεύσουν οι θυσίες που έγιναν μέχρι σήμερα πρέπει ενωμένοι να δώσουμε την απάντηση στο λαϊκισμό, στη ακατάσχετη πλειοδοσία παροχών για να μην γυρίσουμε την Ελλάδα στο «χείλος του γκρεμού».
Από τη πλευρά μου ως πρόεδρος της Νομαρχιακής θα είμαι στη πρώτη γραμμή του αγώνα με όποιους επιλέξει για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου η παράταξη γιατί αυτό που προέχει στη παρούσα φάση είναι να σωθεί η πατρίδα.
Η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους και ζητάμε τη ενότητα όλων των δυνάμεων για να οδηγηθεί η πατρίδα μας εκεί που τις αξίζει. Πολιτική Σταθερότητα, Ασφάλεια και σιγουριά εντός Ευρώπης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer