Από το πρωί το Λιθόστρωτο έχει την τιμητική του.
Σε γιορτινό κλίμα το Αργοστόλι!
Δημοφιλή
24/12/2015 | 15:25

Όπως γίνεται σε κάθε μέρος του κόσμου, έτσι και το Αργοστόλι, έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί το μεγάλο γεγονός. Η αγορά της πόλης φορά τα γιορτινά της και παρουσιάζει αυξημένη κινητικότητα. Το εορταστικό κλίμα, το συνεχές ωράριο των καταστημάτων, το Χριστουγεννιάτικο χωριό, έχουν προσδώσει τη διάθεση να κυκλοφορήσει ο πολίτης στην αγορά, να επισκεφθεί τα καταστήματα και να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές και άλλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Από το πρωί το Λιθόστρωτο έχει την τιμητική του. Μικρά παιδιά λένε τα κάλαντα, στο στενό του Σέσουλα μυρίζει όμορφα φρέσκο αχνιστά γλυκά, η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, «Διονύσιος Λαυράγκας» κάνει την περαντζάδα της χαρίζοντας χαμόγελα και όμορφη διάθεση παντού. Φυσικά το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Στο «Antico» έχει στηθεί ένα υπαίθριο πάρτυ με γνωστούς dsς και πολλές εκπλήξεις.
Στο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί συνεισφέρουν και οι διάφορες πολιτιστικές, φιλανθρωπικές και εκδηλώσεις αλληλεγγύης, όπως για παράδειγμα η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Φιλόπτωχου, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό θέατρο “Κέφαλος”, αλλά και η σημερινή στη Καθολική εκκλησία με ψαλμούς και μελωδίες από τη γυναικεία χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ.
Φυσικά, το απόγευμα οι κανταδόροι θα κάνουν τη γνωστή περαντζάδα στο Λιθόστρωτο για να μας ψάλουν τα καθιερωμένα πατροπαράδοτα κάλαντα.
Καλές γιορτές, χρόνια πολλά σε όλους!

xmas_lithostrwto xmas_lithostrwto (2) xmas_lithostrwto (3) xmas_lithostrwto (4) xmas_lithostrwto (5) xmas_lithostrwto (6) xmas_lithostrwto (7)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer