Κάτω από τη βαριά σκιά της κοίμησης του Μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Κυρού Γεράσιμου ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Ολους "Αννα Πολλάτου".
Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής (βίντεο)
Αθλητισμός
26/06/2015 | 08:36

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ανδρεαδάκης // Γιάννα Κουλουμπή

Κάμερα // Γιάννης Πρασσίδης

Κάτω από τη βαριά σκιά της κοίμησης του Μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Κυρού Γεράσιμου ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Ολους “Αννα Πολλάτου” με την τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Αυτό το τραγικό γεγονός, πάντως, δεν εμπόδισε όλους τους αθλούμενους κάθε ηλικίας που ήρθαν στο νησί μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να διασκεδάσουν και να χορέψουν στον ξέφρενο ρυθμό του… ύμνου της φετινής διοργάνωσης, που είναι το τραγούδι “Uptown Funk” (Mark Ronson ft Bruno Mars).

Η έναρξη της δόθηκε από την Πλατεία Καμπάνας όπου όλοι οι ομάδες που συμμετέχουν παρέλασαν κατά μήκος του Λιθοστρώτου μέχρι την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.  Στην έναρξη της τελετής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μητροπολίτη κυρού Γεράσιμου.

Στην παρουσίαση της διοργάνωσης για μια ακόμη χρονιά ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής, Ελένη Δαρδαμάνη ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ακόμα ο Πρόεδρος του ΑΓΣ Επτανήσων και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, Σταύρος Μπαρσιαρδής και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη.

Εν συνεχεία, όλα τα παιδιά, παρουσίασαν είτε ατομικά, είτε ομαδικά ενα πολύ μικρό δείγμα από τα προγράμματα που θα έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να απολαύσουμε τις επόμενες ημέρες της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε ότι επόμενη στάση του Φεστιβάλ θα είναι το βράδυ της Παρασκευής η κεντρική πλατεία του Ληξουρίου, το Σάββατο το γήπεδο των Κουρκουμελάτων και ο κύκλος του 27ου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Ολους θα κλείσει με τη λαμπρή τελετή λήξης στο Κλειστό Γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης” του Αργοστολίου. festival_gymnastikhs1 festival_gymnastikhs2 festival_gymnastikhs3 festival_gymnastikhs4 festival_gymnastikhs5 festival_gymnastikhs6 festival_gymnastikhs7 festival_gymnastikhs8 festival_gymnastikhs9 festival_gymnastikhs10 festival_gymnastikhs10 festival_gymnastikhs11 festival_gymnastikhs12 festival_gymnastikhs13 festival_gymnastikhs14 festival_gymnastikhs15 festival_gymnastikhs14 festival_gymnastikhs15 festival_gymnastikhs16 festival_gymnastikhs17 festival_gymnastikhs18 festival_gymnastikhs19 festival_gymnastikhs20 festival_gymnastikhs21 festival_gymnastikhs22 festival_gymnastikhs23 festival_gymnastikhs24 festival_gymnastikhs25 festival_gymnastikhs26 festival_gymnastikhs27 festival_gymnastikhs28 festival_gymnastikhs29 festival_gymnastikhs30 festival_gymnastikhs31 festival_gymnastikhs32 festival_gymnastikhs33 festival_gymnastikhs34 festival_gymnastikhs35

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer