Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτο συνέδριο του κόμματος, ώστε να θέσει εκτός πλαισίου τους διαφωνούντες
Σε έκτακτο Συνέδριο οδεύει το ΠΑΣΟΚ
Πολιτική
25/04/2017 | 10:10

Η διαφωνία των Νίκου Ανδρουλάκη και Στέφανου Ξεκαλάκη το περασμένο Σάββατο στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, για τη σύνθεση του συνεδρίου του Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έφερε εσωκομματικές εξελίξεις στη Χαριλάου Τρικούπη. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτο συνέδριο του κόμματος, ώστε να θέσει εκτός πλαισίου τους διαφωνούντες.

«Πρέπει όποιος πει την άποψή του να τον εξοβελίζουμε; Εμείς μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα πολύ δύσκολα γιατί πιστεύουμε και θα πιστεύουμε αυτές τις ιδέες όποια κι αν είναι η συμπεριφορά όσων σκέφτονται με παλαιοκομματικό τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Alpha, και συνέχισε: «Με 50% κομματικούς αξιωματούχους και 50% συνδικαλιστικά στελέχη, αφήνουμε έξω τον πολίτη που θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια να ενωθεί η Κεντροαριστερά. Θέλουμε να υπάρξει μια ρύθμιση για αυτούς τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Στο περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά, θεωρούν ότι η ομάδα των Ανδρουλάκη – Ξεκαλάκη έδρασε υπονομευτικά, ώστε σταδιακά να θέσουν θέμα ηγεσίας. Από την πλευρά τους, οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή επισημαίνουν ότι το μόνο το οποίο ζητούν είναι ανοιχτά συνέδρια.

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα συνεδριάσει στη Βουλή η Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer