Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να ενημερώσει το κοινό για την οικολογία και συμπεριφορά των Δασικών πυρκαγιών, τη συμβολή των τοπικών Φορέων, των εθελοντών και των νέων τεχνολογιών στην πρόληψη και αντιμετώπισή τους
Σεμινάριο Πυροπροστασίας από τον Φορέα Διαχείρισης του Αίνου
Κοινωνία
24/07/2015 | 08:54

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου διοργανώνει Σεμινάριο Πυροπροστασίας με τίτλο: «Προστατεύοντας το Δάσος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη με ώρα έναρξης 18:00.
Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι να ενημερώσει το κοινό για την οικολογία και συμπεριφορά των Δασικών πυρκαγιών, τη συμβολή των τοπικών Φορέων, των εθελοντών και των νέων τεχνολογιών στην πρόληψη και αντιμετώπισή τους. Οι ομιλίες του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες και εκπροσώπους αρμόδιων υπηρεσιών στον τομέα της δασοπροστασίας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά για πληροφορίες στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, κατά τις ώρες 8:30-16:30 (Τηλ.: 26710-29258 και Ε-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr). Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στο σχετικό Πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεωργία Καμάρη
Ομότιμη Καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer