Ποιο ήταν το μήνυμα που εγκαινίασε χθες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αμερικανός πρόεδρος
Σελίδα στο Facebook απέκτησε ο Ομπάμα
Life
10/11/2015 | 11:21

Με ένα μήνυμα για την κλιματική αλλαγή εγκαινίασε χθες την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Η οργάνωση Organizing for Action (Οργανωμένοι για Δράση), η οποία βοήθησε να εκλεγεί ο Ομπάμα, είχε προ πολλού εγκαινιάσει λογαριασμό με το όνομα του Αμερικανού προέδρου.

Η νέα σελίδα ωστόσο επιτρέπει στον ίδιο τον πρόεδρο να μιλήσει απευθείας, σε πρώτο πρόσωπο, στο κοινό, όπως έγινε και με τον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποία εγκαινίασε ο Λευκός Οίκος τον Μάιο.

Σε βίντεο που ανάρτησε ως το πρώτο του μήνυμα, για την κλιματική αλλαγή, ο Ομπάμα περπατά στη νότια πλευρά του κήπου του Λευκού Οίκου και λέει: «Γεια σου, Facebook! Επιτέλους, έχω τη δική μου σελίδα. Την εγκαινιάζω προσκαλώντας σας να με συνοδέψετε σε μια βόλτα μου στην πίσω αυλή του σπιτιού μου – κάτι που προσπαθώ να κάνω στο τέλος της μέρας, πριν πάω για το βραδινό μου φαγητό».

Στο ίδιο βίντεο, ο Ομπάμα καλεί τους Αμερικανούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. «Θέλω να σιγουρευτώ ότι όλη η υφήλιος θα μπορέσει να κληροδοτήσει σε μελλοντικές γενιές τη θεόσταλτη ομορφιά του πλανήτη αυτού» σημειώνει ο Ομπάμα, ενώ αναφέρεται και στο ταξίδι του στο Παρίσι τον επόμενο μήνα για την διάσκεψη ηγετών για το κλίμα.

«Αν όλη η Αμερική ενωθεί γι’ αυτό το σημαντικό έργο, τότε θα μπορέσουμε να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε το σωστό για τις μελλοντικές γενιές, και [ότι] κληροδοτούμε στα παιδιά μας όλες τις ευλογίες που έχουμε λάβει», αναφέρει.

mparak-ompama-facebook

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer