Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί και περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές,
Σεισμόπληκτη περιοχή κηρύχτηκε η Κεφαλονιά
Πολιτική
04/02/2014 | 13:15

Σεισμόπληκτη κηρύχτηκε η Κεφαλονιά, η οποία εντάσσεται με τον τρόπο αυτό σε ειδικό πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης, βάσει οριοθετήσεων.
Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί και περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου.
Σύντομα αναμένεται η υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης, του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοϊδη, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά οι πληγέντες και να αποκατασταθούν οι ζημιές. Επιπλέον, όσων τα σπίτια καταστράφηκαν από το σεισμό ή έχουν κριθεί ακατάλληλα, επί δυο χρόνια θα τους χορηγείται το ποσό του ενοικίου.

Για τους πληγέντες από τους σεισμούς, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, θα δημιουργηθεί οικισμός που θα τους φιλοξενήσει, ενώ ζήτησε από τον Υπουργό Υποδομών την οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών και παράλληλα τόνισε την ανάγκη απλούστευσης των διαδικασιών έτσι ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

xrusoxoidhs_spurou

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αυτή την ώρα στις πληγείσες περιοχές μαζί με τον Σπ. Σπύρου

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer