Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε το ιερό όνομα της Μακεδονίας.
ΣΕΕ: Το ξεπούλημα της Μακεδονίας
Πολιτική
05/10/2014 | 10:04

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου ο κ. Βενιζέλος, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στην Ολομέλεια της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, εκχώρησε ουσιαστικά με τον πιο επίσημο τρόπο το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς με την απαράδεκτη τοποθέτησή του: «Όσον αφορά το ζήτημα του ονόματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη διαδικασία υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, μέσω του προσωπικού απεσταλμένου του κ. Μάθιου Νίμιτς και συμμετέχει πάντα σε αυτές εποικοδομητικά και με καλή θέληση.

Η Ελλάδα, μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και αναμένουμε από την άλλη πλευρά να προβεί σε αντίστοιχα. Προτείνουμε μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη «Μακεδονία») για κάθε χρήση, erga omnes». Με αυτή την τοποθέτησή του αντιπροέδρου κι υπουργού εξωτερικών ανατρέπεται στην κυριολεξία η πάγια θέση της Ελλάδος ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα Σκόπια με ονομασία που θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της. Αυτή είναι και η ισχύουσα απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, την οποία στηρίζει το σύνολο του ελληνικού λαού. Όμως η στάση αυτή της συγκυβέρνησης δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στα άλλα εθνικά ζητήματα (Θράκη, Κύπρος και Βόρειος Ήπειρος).

Μετά την εξαθλίωση του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του, ήρθε η σειρά της εκποίησης των εθνικών συμφερόντων. Οι “μακεδονομάχοι” βουλευτές της ΝΔ, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν πήραν θέση για το μείζον αυτό ζήτημα, αφήνοντας υπόνοιες ότι δεν διαφωνούν με την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης. Τα μεγάλα ΜΜΕ δεν είχαν χώρο στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές τους να ασχοληθούν με το θέμα, γιατί είναι γεμάτα με τους γάμους διάσημων ηθοποιών.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε το ιερό όνομα της Μακεδονίας να μην εκχωρηθεί με κανέναν προσδιορισμό και παράγωγο στο γειτονικό κρατίδιο. Καλούμε όλους τους Έλληνες να αγωνιστούν μαζί μας για τα εθνικά μας δίκαια. Αν η συγκυβέρνηση δεν θέλει ή δεν μπορεί, ο λαός έχει την θέληση και την δύναμη να νικήσει και να οδηγήσει τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν για τα εθνικά εγκλήματα που διαπράττουν. —

http://www.syndesmosee.org/deltaepsilonlambdatau943alpha-tau973piomicronupsilon/-96

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Εκπρόσωπος Τύπου

Για την Τ.Ο Κεφ/νιας & Ιθάκης

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Αξκός Σ.Ξ ε.α

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer