Η ανανέωση που αναμένεται να γίνει στα ψηφοδέλτια είναι σε ποσοστό μέχρι και 70%.
«Σαφάρι» Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα για να βρεθούν νέοι υποψήφιοι βουλευτές- Ανανέωση ψηφοδελτίων μέχρι και 70%
Πολιτική
13/09/2016 | 11:13

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να ανανεώσει τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όποτε και αν γίνουν εκλογές.
Το να προχωρήσει ένας νέος αρχηγός σε ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος είναι απόλυτα λογικό. Υπάρχουν μόνιμοι υποψήφιοι από το 1996!!! Πρόσωπα που ουδέποτε εξελέγησαν ή πρόσωπα που ο λαός μπορεί να τίμησε μια φορά με την ψήφο του αλλά έκτοτε είναι μονίμως πολιτευόμενοι.
Μακάρι να είχε τη δυνατότητα ο κ. Μητσοτάκης να προχωρήσει σε αλλαγές και στα πρόσωπα που απαρτίζουν τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, γιατί κακά τα ψέματα, κάποιοι έχουν επαναπαυθεί στις δάφνες της βουλευτικής τους έδρας και έχουν χάσει την επαφή τους με την κοινωνία. Ορισμένοι εξ αυτών, όπως έλεγε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, δεν έκαναν καν τον κόπο να λασπώσουν τα παπουτσάκια τους την τελευταία εβδομάδα που είχαμε θεομηνίες, αφού δεν πήγαν καν στους τόπους των καταστροφών και περιορίσθηκαν σε επαφές με τους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Πρόθεση του κ. Μητσοτάκη είναι να πείσει και να μπουν στα ψηφοδέλτια πρόσωπα που έχουν ένσημα, πρόσωπα γνωστά στις τοπικές κοινωνίες τόσο από την επαγγελματική τους δράση όσο και από άλλες δραστηριότητες. Θέλει δηλαδή πρόσωπα που όχι μόνο γνωρίζουν τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν και λύσεις.
Επιθυμία του κ. Μητσοτάκη είναι να δώσει φρέσκο αέρα στα ψηφοδέλτια με πρόσωπα που θα προέρχονται από όλο το κοινωνικό φάσμα και όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Η αναζήτηση αυτών των στελεχών σε όλη την Ελλάδα πάει καλά, καθώς οι συνεργάτες του που είναι σε επαφή με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς και δεν επαφίονται μόνο στη γνώμη των κομματικών οργανώσεων και των κομματικών στελεχών, εντοπίζουν και συζητούν καθημερινά με πιθανούς υποψηφίους. Η ανανέωση που αναμένεται να γίνει στα ψηφοδέλτια είναι σε ποσοστό μέχρι και 70%, αφού στη νέα Βουλή πρέπει να βρίσκονται πρόσωπα που θα είναι αποφασισμένα να στηρίξουν σε απόλυτο βαθμό τις επιλογές και το πρόγραμμα του νέου πρωθυπουργού.
Θυμίζουμε τι είχε πει ο κ. Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων:
«Είναι χρέος μου και είναι κάτι το οποίο είναι μία πρόκληση για το μέλλον, να ανανεώσω τη Νέα Δημοκρατία και σε πρόσωπα και να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών, αυτήν την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, θα τη δείτε». Και πρόσθεσε:
«Και επειδή εγώ προσβλέπω και προσδοκώ ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί και να διπλασιάσει την κοινοβουλευτική της δύναμη, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία οι επιλογές που θα δώσουμε στους πολίτες όταν θα έρθουν να επιλέξουν βουλευτές με τον σταυρό τους, να αποπνέουν ένα διαφορετικό ήθος, ύφος, αλλά και μία διαφορετική ποιότητα από αυτήν την οποία ενδεχομένως να είχαν»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer