Νέα επιστολή της Περιφερειακής Συμβούλου προς τον υπουργό Ναυτιλίας. Μπάχαλο με τις συγκοινωνίες στην Ιθάκη.
Σαρδελή σε Βαρβιτσιώτη: «Ο σχεδιασμός σας δεν εξυπηρετεί την Ιθάκη»
Πολιτική
06/11/2013 | 10:47

Κύριοι,
Σε συνέχεια της από 2 Νοεμβρίου επιστολής μας και μετά από τη σημερινή μας επικοινωνία με το Υπουργείο σας, θα ήθελα να σας επισημάνω την αναγκαιότητα άμεσης κάλυψης του κενού που έχει δημιουργηθεί στην καθημερινή μας σύνδεση με την Κεφαλονιά (Σάμη).
Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει καθημερινά ένα πρωινό δρομολόγιο από την Ιθάκη προς τη Σάμη και με επιστροφή το απόγευμα.
Η γραμμή Σάμη – Ιθάκη (Πίσω Αετός) – Αστακός θα πρέπει να συνεχίσει να εξυπηρετεί με τα ίδια δρομολόγια όπως τους καλοκαιρινούς μήνες και να μην τροποποιηθούν/μειωθούν όπως γινόταν πάντα την χειμερινή περίοδο που όμως η Ιθάκη εξυπηρετούταν και από το πλοίο της γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα.
Αν πραγματοποιηθεί αυτή η τροποποίηση θα επιλυθεί ένα μέρος του προβλήματος, αυτό που αφορά την καθημερινή σύνδεσή μας με την Κεφαλονιά.
Όσον αφορά το μείζον θέμα της σύνδεσης της Ιθάκης με την Πάτρα, εξακολουθεί να υφίσταται γιατί όπως είχαμε προβλέψει, ο μέχρι σήμερα σχεδιασμός σας, που μας συνδέει 3 φορές την εβδομάδα με την Κυλλήνη, αποδείχθηκε και στην πράξη ότι ΔΕΝ εξυπηρετεί την Ιθάκη.

sardeli

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer