Πέρασε κιόλα ένας χρόνος από την ημέρα που η Κεφαλλονιά, με χαρά, υποδέχτηκε το νέο Ποιμενάρχη της, κ. Δημήτριο.
Σαν σήμερα η Κεφαλλονιά υποδέχτηκε τον Ποιμενάρχη της… (βίντεο)
Εκκλησία
10/11/2016 | 14:38

Γράφει η Γιάννα Κουλουμπή

Πέρασε κιόλα ένας χρόνος από την ημέρα που η Κεφαλλονιά, με χαρά, υποδέχτηκε το νέο Ποιμενάρχη της, κ. Δημήτριο. Αξίζει να θυμηθούμε ένα τμήμα του χαιρετισμού του προς τον κόσμο, στην πλατεία Αργοστολίου, την 10η Νοεμβρίου 2015. Ο κ. Δημήτριος εκείνη την ημέρα, χρησιμοποιώντας τα λόγια του απ. Παύλου “πάντοτε χαίρετε και αυτή η χαρά του Κυρίου να μένει αναφαίρετος εις την καρδίαν όλων”, ευχήθηκε τα κάλλιστα σε όλους και τόνισε ότι “μαζί θα πορευθούμε για να επουλώσουμε όλες τις πληγές μας”.
Έχοντας περάσει ένας χρόνος από τότε λοιπόν και παρακολουθώντας με προσοχή τα περισσότερα από τα κηρύγματα του Μητροπολίτη μας, θα λέγαμε ότι αν κάτι έχει πετύχει ο ίδιος είναι να κάνει τον κόσμο να αισθάνεται ότι απέκτησε έναν πραγματικό Ποιμενάρχη, έναν Ποιμενάρχη με κυρίαρχο καθήκον την πνευματική καλλιέργεια των Κεφαλλήνων. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τον τρόπο που επιλέγει να κηρύττει και τον τρόπο που προσεγγίζει τον κάθε πιστό.
Καλή δύναμη ευχόμαστε στο έργο του και σύντομα να δει να γίνονται πράξη οι στόχοι που έχει θέσει ως Ποιμενάρχης της νήσου μας..

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer