Άνοδο της θερμοκρασίας, λιακάδα, αλλά και… πρόσκαιρες βροχές, για να μην ξεχνάμε το «Μάρτης - γδάρτης», θα έχει σήμερα ο καιρός
Σαν να μπαίνει η Άνοιξη, αλλά… με βροχές
Κοινωνία
22/03/2015 | 11:10

Άνοδο της θερμοκρασίας, λιακάδα, αλλά και… πρόσκαιρες βροχές, για να μην ξεχνάμε το «Μάρτης – γδάρτης», θα έχει σήμερα ο καιρός.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο υδράργυρος θα πάρει λίγο την ανηφόρα, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και η λιακάδα, από το μεσημέρι και μετά, θα δώσει την θέση της στα σύννεφα και τις βροχές, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα.

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, Θερμοκρασία από -2 έως 16 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα και από τα δυτικά θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer