«Δεν θέλω λόγους, θέλω προτάσεις», ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε κατά τη σύσκεψη που έγινε χθες αργά τη νύχτα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Σαμαράς: «Δεν θέλω λόγους, θέλω προτάσεις»
Πολιτική
29/01/2014 | 08:57

Της Γιάννας Κουλουμπή
Χωρίς περιττολογίες ή μεγαλοστομίες εμφανίστηκε, τόσο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο όσο και κατά την σύσκεψη στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
«Δεν θέλω λόγους, θέλω προτάσεις», ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε κατά τη σύσκεψη που έγινε χθες αργά τη νύχτα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ άμεσα ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Σιμόπουλο αλλά και τον κ. Γεράσιμο Χουλιάρα για την κατάσταση που επικρατεί. Παράλληλα, τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να ενημερωθεί, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όπου υπάρχει πρόβλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη σύσκεψη τονίστηκε τόσο από τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο όσο και από τον Σταύρο Τραυλό, Πρόεδρο του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης ότι η Κεφαλονιά άντεξε το σεισμό, παρά το γεγονός ότι αυτός ήταν μεγάλος και σε ένταση και σε ταχύτητα.
Η βουλευτής  του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έμεινε στο γεγονός ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε και πρότεινε στον Πρωθυπουργό να δημιουργηθεί στο νησί ένα εθνικό κέντρο σεισμολογικών ερευνών. Ο ίδιος έδειξε να βλέπει θετικά την πρόταση και μάλιστα αντηλλάγησαν και στοιχεία επικοινωνίας.
Τέλος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Σπύρος Γαλιατσάτος σχολίασε ότι επικοινωνιακά η Κεφαλονιά πρέπει να λειτουργήσει σωστά και να κάνει ουσιαστικά ένα χρήσιμο crisis management. Πάνω σε αυτό ο Πρωθυπουργός αντιπρότεινε να κληθούν όλοι οι μεγάλοι tour operators στην Κεφαλονιά και να τους δείξουμε πως μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε με ασφάλεια στο νησί.
Κλείνοντας, να πούμε ότι ο Πρωθυπουργός χθες έμεινε στο ξενοδοχείο Plaza, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, ενώ συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί το Ληξούρι, ενώ μετά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βρεθεί στον λιμενοβραχίονα στο Αργοστόλι και το Δημαρχείο.

samaras14

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer