Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σπυρίδων θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα πεφωτισμένου ιεράρχη κατέχοντας ξεχωριστή θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων
Σαββαόγλου: «Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό»
Κοινωνία
20/01/2015 | 18:38

Τα συλλυπητήρια του για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνιάς Σπυρίδωνα  εξέφρασε στην επίσκεψη του αμέσως μετά την ανακοίνωση της κοιμήσεως στον Πρωτοπρεσβύτερο Φώτη Καβαλιεράτο και σε όλους τους παρευρισκόμενους ιερείς στην Ιερά Μητρόπολη Αργοστολίου ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σάββας Σαββαόγλου.
Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης ο κ. Σαββαόγλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η είδηση της Κοίμησης του μακαριστού Μητροπολίτη Σπυρίδων μου προκάλεσε βαθιά λύπη.

Ο αείμνηστος ιεράρχης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της νεώτερης ιστορίας της Κεφαλονιάς με τις προσευχές του, τις διαρκείς μάχες για δεκαετίες.

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σπυρίδων με το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, το διαρκές ενδιαφέρον του για το μέλλον των νησιών και την σημαντική θεολογική του κατάρτιση θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα πεφωτισμένου ιεράρχη κατέχοντας ξεχωριστή θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του.

Η φιλανθρωπική του δράση και το κοινωνικό του έργο ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, που διανύει η χώρα μας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Η μνήμη του θα πλημμυρίζει τις ψυχές όλων μας».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer