Η μαγική Καρναβαλούπολη θα ανοίξει τις πύλες της και θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους
Σήμερα τα εγκαίνια της “Καρναβαλούπολης” στο Ληξούρι
Κοινωνία
12/02/2015 | 10:12

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εκτάκτου γεγονότος, ακυρώνετε η εναρκτήρια εκδήλωση εισόδου του Καρνάβαλου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμεραΤσικνοπέμπτη 12/2 και ώρα 3:30.
Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγράμματος ως εξής:
΄Ωρα 4.30μμ Εγκαίνια για τη μαγική Καρναβαλούπολη που θα ανοίξει τις πύλες της και θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με face painting σ΄ ένα περίπτερο που θα λειτουργεί για τους μικρούς μας φίλους, όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού.
Στη συνέχεια η Μικτή Χορωδία Ληξουρίου, «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» με μαέστρο το Σπύρο Θεοτοκάτο, θα μας κρατήσει συντροφιά με τραγούδια του καρναβαλιού και του κεφιού.
Tέλος θα μας διασκεδάσουν με τις μουσικές τους οι: Αρχοντής Αργυρίου φωνή- μπουζούκι, η Ιωάννα Πάγκαλου φωνή- κιθάρα, και ο Βασίλης Τζέλλας στα τύμπανα, την ώρα που η τσίκνα από ψητά θα γαργαλάει τα ρουθούνια μας .
Ώρα 7:00μμ Ο κόσμος της ψευδαίσθησης, ο κόσμος της σύγχρονης μαγείας, ο κόσμος που ανατρέπει τη λογική με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, εξαφανίσεις και αιωρήσεις ανθρώπων, είναι ο κόσμος του «Ξανθού Μάγου», που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Τιμή εισόδου 5 ευρώ. Δωρεάν γλυκά και αναψυκτικά για όλους.
Ώρα 10:00μμ Ελάτε στο cafe-bar DIONYSOS σ’ ένα μοναδικό πάρτι παρουσίασης της Καρναβαλικής μας αμφίεσης «Ούτε ….300». Δεν εννοούμε τους 300 του Λεωνίδα ούτε και τους 300 τση Βουλής αλλά τσού 300 μαύρους και άραχνους που μείναμε μετά το σεισμό ή αλλιώς τρείς και ο κούκος!!!
Ώρα 11:00μμ Βάλτε τα καπελίνα και τσι μπαρμπούτες σας και ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης στο cafe-bar L.A Dreams σε ένα πάρτι με θέμα «Καπέλα και Μάσκες»!
Ώρα 11:00μμ Live Λαϊκή βραδιά στο bar RESALTO με διασκέδαση μέχρι πρωίας.
Από την Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer