21 Νοεμβρίου η ορθοδοξία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Παναγίας και ταυτόχρονα το Έθνος μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.
Σήμερα η εορτή της Παναγίας και των Ενόπλων Δυνάμεων
Εκκλησία
21/11/2015 | 08:30

21 Νοεμβρίου η ορθοδοξία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Παναγίας και ταυτόχρονα το Έθνος μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Στην πολυτάραχη ιστορία μας ο λαός μας έχει συνδέσει τους αγώνες για την ελευθερία του με τη θρησκεία καθιερώνοντας ως προστάτιδα του στρατού μας την Υπεραγία Θεοτόκο,την Υπέρμαχο Στρατηγό.
Πολλές οι μαρτυρίες για την παρουσίας Της στις δύσκολες στιγμές των Ελλήνων αγωνιστών-ηρώων δίνοντας δύναμη και κουράγιο για την συνέχιση των αγώνων για την ελευθερία του Ελληνικού λαού γράφοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο λαμπρές σελίδες στην ιστορία αυτού του τόπου.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις προσηλωμένες και πιστές στον όρκο τους ως ένα κομμάτι και αυτές της Ελληνικής κοινωνίας,αφού άλλως τε από κει προέρχονται,συνεχίζουν να είναι κοντά στον Έλληνα πολίτη. Συνεπώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε διάφορες δημοσκοπήσεις χαίρουν της εκτιμήσεως της Ελληνικής κοινωνίας.
Ας υποκλιθούμε στους ακοίμητους φρουρούς,στελέχη και στρατευμένα νιάτα, των Ελληνικών συνόρων και ας προσευχηθούμε στην Παναγία να τους δίνει δύναμη και κουράγιο στην εκπλήρωση της αποστολής των και στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας..
Τέλος επικαλούμαι να δωρίζει δύναμη,υγεία και δύναμη στο σύνολο του Ελληνικού λαού ώστε κατόπιν ειρηνικών αγώνων η πατρίδα μας αλλά και ο υπερήφανος λαός της, να ξαναβρεί το δρόμο της αισιοδοξίας,της δημιουργίας και της ανάπτυξης.
Προς όλες τις συμπολίτισσες και συμπολίτες μου αλλά και στους Θιακούς
εύχομαι ολόψυχα
Χρόνια Πολλά με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!!!

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Αξκός Σ.Ξ ε.α

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer