Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί σε Γενική συνέλευση τα μέλη του και κάθε συνάδελφος που δεν σκύβει το κεφάλι μπροστά στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.
Σήμερα η Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Κοινωνία
20/01/2016 | 09:24

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί σε Γενική συνέλευση τα μέλη του και κάθε συνάδελφος που δεν σκύβει το κεφάλι μπροστά στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, να παρευρεθεί και να γίνει μέλος του συλλόγου μας. Η γενική συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 20-1-2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Το θέμα που θα συζητηθεί είναι:
: Η κλιμάκωση του αγώνα μας για το ασφαλιστικό, απόφαση για συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό το Σάββατο 23-1-2016 ώρα 10:30 το πρωί στο ΕΚΚΙ και στην γενική απεργία την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016.
Συνάδελφοι-σες:
Η συνεχιζόμενη αναδουλειά, σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα και την φοροληστεία, έχουν μετατρέψει τους μικρούς ΕΒΕ σε άμεσο στόχο πλειστηριασμών και κατασχέσεων. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή στην υλοποίηση της βρώμικης δουλειάς που δεν τελείωσαν οι προηγούμενοι, ετοιμάζεται να κατεδαφίσει ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση. Τα παραπάνω μέτρα δεν είναι ξεκομμένα μεταξύ τους, εφαρμόζονται για να ικανοποιηθούν οι πιο σκληρές κατευθύνσεις της Ε.Ε. και απαιτήσεις των μονοπωλίων, βιομηχάνων, τραπεζιτών, μεγαλεμπόρων, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για να χρηματοδοτηθεί η κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητά τους.
Επιδιώκουν την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και την βλέπουν σαν βάρος, ενώ σε όσους έχουν ανάγκη, εκβιαστικά επιβάλουν την ιδιωτική ασφάλιση. Διαλαλούν ότι ενδιαφέρονται για να σωθεί το ασφαλιστικό σύστημα, αυτό το έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που με τις αντιλαϊκές τους πολιτικές, λεηλατήθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία από το μεγάλο κεφάλαιο και τις τράπεζες για δεκαετίες και η σημερινή συγκυβέρνηση το κρύβει συστηματικά.
Δεν περιμένουμε από σωτήρες να μας λύσουν τα προβλήματα, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις ο εχθρός δεν είναι ανίκητος.
Να υψώνουμε τείχος αντίστασης στον πόλεμο που μας κήρυξαν
Με αγωνιστικές αποφάσεις, να υπερασπιστούμε τις δικές μας ανάγκες με τον αγώνα μας.
Δεν περιμένουμε τίποτα από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, που κρύβουν ότι τα μέτρα έχουν χαμένους και κερδισμένους. Με τις προτάσεις τους δίνουν πολύτιμη βοήθεια στην κυβέρνηση ώστε να περάσουν εύκολα και χωρίς αντίσταση τα μέτρα.
Καλούμε σε ανυποχώρητο αγώνα
Με συμμάχους τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους μαθητές, τις γυναίκες να δυναμώνουμε την πάλη για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης, Ε.Ε., μονοπωλίων, για να ανοίξει ο αναγκαίος δρόμος για συνολικότερες αλλαγές υπέρ των λαϊκών στρωμάτων.

Το Δ. Σ. Του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer