Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Μαρακανά σε έναν κλασικό τελικό Μουντιάλ που έχει όλες τις προδιαγραφές να μείνει στην ιστορία
Σήμερα έχει τελικό…
Αθλητισμός
12/07/2014 | 10:32

Σήμερα στέφεται ο “βασιλιάς” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μετρούν ανάποδα τις ώρες μέχρι τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Κυριακής, όταν και ο διαιτητής της αναμέτρησης από την σέντρα θα σφυρίξει για πρώτη φορά.

Λίγο πριν, παντού θα έχουν δημιουργηθεί πηγαδάκια, όπου θα γίνονται συζητήσεις, με θέμα το αποτέλεσμα του αγώνα και την ιστορία του Μουντιάλ. Οι πιο μεγάλοι θα θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές και οι νεότεροι θα μιλούν για τα νέα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Μαρακανά σε έναν κλασικό τελικό Μουντιάλ που έχει όλες τις προδιαγραφές να μείνει στην ιστορία. Στις εξέδρες και κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες, όπως η Άγκελα Μέρκελ και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν.

Ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για να «σφυρίξει» στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής επιστρέφει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 24 χρόνια. Συμπτωματικά θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Γερμανία όπως και το 1990 στο Μουντιάλ της Ιταλίας όπου έχασε με 1-0 αλλά και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού όπου η Αργεντινή είχε επικρατήσει της Γερμανίας με 3-2.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 θα διεξαχθεί στο διασημότερο γήπεδο του κόσμου το Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 10:00 μμ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer