Ένας νέος ισχυρός άνδρας αναδείχθηκε στις τελευταίες χθεσινές εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Σάρωσε ο Σπ. Λουκάκης στις εκλογές –Άνετη νίκη των «Ενωμένων Επαγγελματιών»
Κοινωνία
27/04/2017 | 09:28

Ένας νέος ισχυρός άνδρας αναδείχθηκε στις τελευταίες χθεσινές εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Λουκάκης «έσπασε τα κοντέρ» βγαίνοντας πρώτος με 140 ψήφους.

Το ψηφοδέλτιο των «Ενωμένων Επαγγελματιών» κατέκτησε άνετα τη πρωτιά στις χθεσινές εκλογές λαμβάνοντας 180 ψήφους έναντι 74 που έλαβε η «Αγωνιστική Συνεργασία».

Με τα χθεσινά αποτελέσματα οι «Ενωμένοι Επαγγελματίες» παραμένουν πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου εκλέγοντας, εκτός από τον Σπύρο Λουκάκη, τους Μιχάλη Μαρκάτο και Μενέλαο Τουμασάτο, ενώ χάθηκε για λίγους ψήφους και η τέταρτη έδρα. Η μειοψηφία εξέλεξε τους Σταύρο Γρηγορόπουλο και Στ. Τσιμάρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις χθεσινές εκλογές είχαμε ρεκόρ συμμετοχής με 269 εμποροεπαγγελματίες να προσέρχονται στις κάλπες έναντι 180 την προηγουμένη φορά.

Τι αναφέρει σε επιστολή του ο Σπύρος Λουκάτος

Με μεγάλη επιτυχία το ψηφοδέλτιο  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  υπερίσχυσε στις εκλογές για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου, Έλαβε το 67% των συναδέλφων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία! Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με την ψήφο τους με τίμησαν και μου έδωσαν την πρωτιά στους σταυρούς, αλλά και αυτούς που δεν με ψήφισαν για την συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου,  επίσης τους συναδέλφους και συνυποψήφιους μου που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,  αλλά και τους συνάδελφους που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα! Θα είμαι αρωγός  στη καινούργια θητεία του Δ.Σ. του συλλόγου για  να δημιουργήσουμε έναν δυνατό σύλλογο στο πλευρό του συναδέλφου επαγγελματία!

Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος   Σπυρίδων Λούκακης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer