Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά δεν δημιουργήθηκε στη βάση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφωνιών για θέσεις και αξιώματα αλλά στη βάση αρχών, προγραμματικών θέσεων και προτάσεων
Σάββας: “Στην πορεία μου στα κοινά, δεν συνηθίζω να κάνω κανενός είδους συμφωνίες”
Πολιτική
01/07/2014 | 17:51

Ενημερώνω τον άθλιο συντάκτη (που ντρέπεται, και σωστά, να πει το όνομά του) της «αποκλειστικής είδησης» που δημοσιεύθηκε σε site, στο οποίο ο συγκεκριμένος «ελεεινογραφεί» και αναπαρήχθη από έτερο site στο οποίο επίσης ο ίδιος «ελεεινογραφεί», ότι δεν χρειάζεται να έχει τόσο μεγάλη αγωνία για τον αν θα είμαι ή όχι στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Γνωρίζει καλά ότι στην πορεία μου στα κοινά, δεν συνηθίζω να κάνω κανενός είδους συμφωνίες, όπως δεν έχει συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση. «Συμφωνίες» και «ανταλλάγματα» ας αναζητήσει στον συνδυασμό-συνασπισμό συμφερόντων στον οποίο ανήκει.

Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά δεν δημιουργήθηκε στη βάση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφωνιών για θέσεις και αξιώματα αλλά στη βάση αρχών, προγραμματικών θέσεων και προτάσεων, τις οποίες εξακολουθούμε να στηρίζουμε τόσο εντός όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Σάββας Σαββαόγλου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer