«Εάν μας τιμούσε με την παρουσία του θα λάμβανε χρόνο ομιλίας επί μακρόν αφού ως επί χρόνια Πρόεδρος της Διαδημοτικής θα είχε πολλά να μας πει και να μας διαφωτίσει για τα μυστήρια αυτής».
Ρουκέτες Ανουσάκη κατά Σιμάτου με φόντο τη… Διαδημοτική
Πολιτική
21/03/2011 | 17:51

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, απάντησε ευθέως στου ισχυρισμούς του Γ. Σιμάτου  και την απουσία αυτού, από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ανουσάκη αναφέρει ότι: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο και σε σχέση με το αν ο πρώην Πρόεδρος της Διαδημοτικής κ. Γ. Σιμάτος προσεκλήθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-3- 2011 ώστε να έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τις απόψεις του, διευκρινίζουμε τα κάτωθι :
Η πρόσκληση του εκάστοτε Δημοτικού Συμβουλίου απεθύνεται και σε μια σειρά από άλλα πρόσωπα και φορείς, πέρα από τα μέλη του, στα οποία κοινοποιείται επίσης .
Πρόκειται για τη λίστα αποδεκτών της πρόσκλησης η οποία αφορά αυτούς που προσκαλούνται και δεν είναι μέλη του Δ.Σ. και αυτή κατά πάγια τακτική, όχι μόνο της παρούσας αλλά και προηγούμενων δημοτικών αρχών, συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία σελίδα ως παράρτημα της προσκλήσεως .
Με απλά λόγια αν ο κ. Σιμάτος γύριζε το φύλλο της πρόσκλησης θα έβλεπε ότι ανάμεσα στους υπόλοιπους προσκεκλημένους ήταν και ο ίδιος.
Αυτό άλλωστε έπραξαν και όλοι οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι – μη μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου π.χ. εκπρόσωποι κομμάτων, πρώην Πρόεδρος Διαδημοτικής κ. Κ. Καλογηράτος , Δ/ντης κ. Κ. Γαλιατσάτος και άλλοι οι οποίοι έδωσαν κανονικά το παρόν κατόπιν της πρόσκλησής τους με όμοιο τρόπο χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα .
Ασφαλώς και ήταν δικαίωμα του κ. Σιμάτου να αποφύγει την παρουσία του στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο για ευννόητους λόγους, δεν είναι όμως δικαίωμά του να κατηγορεί πως τάχα δεν προσκλήθηκε παντελώς αναληθώς μόνο και μόνο για να συγκαλύψει τα αληθή κίνητρα της «λάμψης δια της απουσίας του» .
Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεχθούμε τους ευφάνταστους ισχυρισμούς του κ. Σιμάτου πως δεν αντελήφθη ότι στη πίσω σελίδα της πρόσκλησης υπήρχε λίστα αποδεκτών – μη μελών του Δημοτικού Συμβουλίου – στην οποία συμπεριλαμβανόταν το όνομά του, το Δημοτικό Συμβούλιο ως γνωστόν είναι ανοιχτό και αφού ούτως ή άλλως ενημερώθηκε για την συνεδρίαση σχετικά με την Διαδημοτική είναι σίγουρο ότι εάν μας τιμούσε με την παρουσία του θα λάμβανε χρόνο ομιλίας επί μακρόν αφού ως επί χρόνια Πρόεδρος της Διαδημοτικής θα είχε πολλά να μας πει και να μας διαφωτίσει για τα «μυστήρια αυτής».”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer