Με πολιτικη ενοτητα μόνο ο λαός μας θα αποτιναξει τον ζυγο του χρέους και θα προχωρησει στην Πολιτικη, Οικονομικη και Πολιτισμικη Αναδιαρθρωση της Ελλαδας.
Ριζοσπάστες Ξανά: Το συντριπτικό ΟΧI
Πολιτική
04/07/2015 | 11:45

Τρια πραγματα που χαρακτηριζουν τον Ελληνικο λαό και δεν μπορουν να μπουν κατω από ελεγχο των δανειστων, είναι η αναγκη για δημοκρατια ,η αξιοπρέπεια και ο πατριωτισμος .

Η διαιωνιση της χρεωκρατιας με την μετατροπη της χώρας μας σε αθλιο προτεκτορατο , που δεν έχει σκοπο να ανορθωσει την χωρα, αλλά να τιμωρησει τον λαό για την επιλογή της κυβερνησης του ,γινεται σαφεστατο στην τελευταια προταση των δανειστων. Το δημοψηφισμα , αναγκαζει τους ντοπιους εντολοδοχους των τραπεζιτων της μεταπολιτευτικης περιοδου, να εμφανιστουν στο προσκηνιο και να υπερασπιστουν τις επιλογες των αφεντικων τους, ταυτιζομενοι απολυτα με την απαραδεκτη από κάθε αποψη προταση των τοκογλυφων.

Θεσμοι (κυριολεκτικα δεσμοι) από τα ξενα κέντρα ,ζομπι του μεταπολιτευτικου σκηνικου,διεφθαρμενοι και εντεχνα αποχωρησαντες,παλια και νεα πολιτικα και επιχειρηματικα τζακια,ΜΜΕ, καλλιτεχνικο και καθηγητικο κατεστημενο,αυτοδιοικητικοι που μεχρι χθες κλαψουριζαν για τα θεσμοθετημενα εσοδα της αυτοδιοικησης που δεν πηραν ποτε.Σφιχταγκαλιασμενοι προσπαθουν να μας πεισουν με ψευτικα διλληματα και εωλα επιχειρηματα ότι το δικο τους συμφερον ,είναι και δικο μας

Φοβουνται ότι η προσφυγη σε μια δημοκρατικη διαδικασια όπως το δημοψηφισμα δημιουργει” κακες “ συνηθειες στον λαό.Ομως περισσότερο φοβουνται και ας το αποκρυπτουν εντεχνως, την συσπειρωση του λαου και την ενδυναμωση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στοιχειο που η ιστορια δειχνει ότι όταν αυτή επιτευχθει ο Ελληνικος λαός ξεπερνα κάθε δυσκολια και μεγαλουργει.

Με πολιτικη ενοτητα μόνο ο λαός μας θα αποτιναξει τον ζυγο του χρέους και θα προχωρησει στην Πολιτικη, Οικονομικη και Πολιτισμικη Αναδιαρθρωση της Ελλαδας.

Με το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα

Κραταμε την ψυχη μας ζωντανη.

Γραφουμε ιστορια.

Απελευθερωνουμε την χωρα από το δόλιο χρεος

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer