Το ζήτημα των περιφράξεων στη Θηνιά σχολίασε ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Θηνιάς Παναγής Κωνσταντάτος, σε ερώτηση που του έγινε από το e-kefalonia.net.
Π. Κωνσταντάτος: Είμαι σε επαφή με τον Δήμο για τις περιφράξεις στις παραλίες της Θηνιάς
Κοινωνία
25/05/2016 | 15:40

Το ζήτημα των περιφράξεων στη Θηνιά σχολίασε ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Θηνιάς Παναγής Κωνσταντάτος, σε ερώτηση που του έγινε από το e-kefalonia.net μετά από σχετικά δημοσιεύματα και παράπονα πολιτών ότι οι δρόμοι προς τις παραλίες του Σωτήρα και της Κουμαριάς κλείνουν από αγνώστους με πλέγματα.

Ο κ. Κωνσταντάτος παραδέχτηκε ότι αυτό συμβαίνει από βοσκούς της περιοχής και τόνισε πως έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας, ώστε να ενεργοποιηθούν και να μεριμνήσουν για την απρόσκοπτη μετάβαση των πολιτών  στις παραλίες.

Μας ενημέρωσε ακόμη πως με έγγραφό του πριν λίγες ημέρες προς τον Δήμο Κεφαλονιάς έκανε γνωστά και άλλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή, ειδικά μετά τους τελευταίους σεισμούς,  ενώ ζήτησε και έναν μόνιμο υπάλληλο για καθαριότητα και άλλες εργασίες που έχουν ανάγκη τα χωριά της Θηνιάς, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer