Για αύριο, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το κάλεσμα της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την κοπή της πίτας της τοπικής ΝΔ στην Κεφαλονιά
Πολιτική
17/02/2017 | 05:11

Για αύριο, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το κάλεσμα της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η τοπική οργάνωση στην Κεφαλονιά μάλιστα όλη την εβδομάδα πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το e-kefalonia.net, είναι ενδεικτικό του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει, πως για την εκδήλωση και τους εκλεκτούς καλεσμένους έχει ήδη παραγγελθεί πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα ενώ παράλληλα το παρόν αναμένεται να δώσουν στελέχη και φίλοι του κόμματος από όλο το νησί.

Τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσουν και η άφιξη στο νησί, δύο και (όχι μόνο), ανθρώπων με πολύ ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα του κόμματος και στην διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων Πρόκειται για τον πρώην υπουργό και εν ενεργεία βουλευτή, Κώστα Καραγκούνη αλλά και τον πρώτο άνθρωπο στο οργανόγραμμα του κόμματος, Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, επίσημοι προσκεκλημένοι της ΝΟΔΕ.

Παράλληλα ο κ. Κονταδάκης κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί θα έχει στενές επαφές με τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ, αλλά εξίσου σημαντική προμηνύεται και η παρουσία του Σπύρου Σταθάτου, ειδικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και συντοπίτη μας, που επίσης θα μετέχει των συνομιλιών. Είναι εμφανές το αυξημένο στίγμα που επιθυμεί η κεντρική διοίκηση να δώσει στο νησί, ενώ να σημειωθεί ότι ενδέχεται να παρευρεθούν και άλλα πρόσωπα που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην παράταξη της ΝΔ.

Εντονο είναι και το παρασκηνιακό ενδιαφέρον όπως εξελίσσεται και από πλευράς τοπικών παραγόντων και προσώπων που θα επιλέξουν να παραστούν στην εκδήλωση, καθώς είναι ενδεικτικό το άρωμα εκλογών που απορρέει από το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί.

Η κοπή της πίτας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Κefalonia Grand (πρώην Ολγα), Αντώνη Τρίτση 82, στο Αργοστόλι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer