Σε λίγες ημέρες ξεκινά η 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Metropolitan Expo στην Αθήνα και η Κεφαλλονιά θα εκπροσωπηθεί με περίπτερο του Δήμου Κεφαλλονιάς
Πυρετώδεις ετοιμασίες για την 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού από Δήμο και Συλλόγους
Πρωτοσέλιδα
16/11/2016 | 14:04

Της Γιάννας Κουλουμπή

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Metropolitan Expo στην Αθήνα και η Κεφαλλονιά θα εκπροσωπηθεί με περίπτερο του Δήμου Κεφαλλονιάς, ο οποίος σε συνεργασία με Συλλόγους επαγγελματιών του νησιού μας θα φροντίσει να είναι όλα έτοιμα, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία σε μια έκθεση που σημαίνει πολλά για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς είχε ιδιαίτερη αξία, αφού μοναδικό θέμα ήταν η συμμετοχή του  Δήμου Κεφαλλονιάς στην Έκθεση από τις 25-27 Νοεμβρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε για την Έκθεση και τη συμμετοχή του Δήμου σε αυτήν, εξηγώντας παράλληλα πως όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να έρθει σε επαφή για τα διαδικαστικά με τον  με τον κ.  Σταύρο Κορκό Κουρή.

Ο κ. Πρέντζας από τον Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη» δήλωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος δεν θα συμμετάσχει ως Σύλλογος, στηρίζει όμως τη συμμετοχή των μελών του. Ο κ. Αυγερινός από την περιοχή της Σάμης εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Έκθεση, ενώ ο κ. Σπύρος Λουκάκης συνεχάρη το Δήμο Κεφαλλονιάς για την προώθηση του νησιού και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια, ώστε να αναπτυχθεί και ο χειμερινός τουρισμός.

Οι κύριοι Γεράσιμος Τιμοθεάτος και Θανάσης Καραπέτσας στην τοποθέτησή τους εστίασαν στην Έκθεση που έγινε στο Λονδίνο με τον κ. Καραπέτσα να μεταφέρει μια πολύ θετική εικόνα από την τεράστιου ενδιαφέροντος για την Κεφαλλονιά Έκθεση στη διάσημη πρωτεύουσα της Αγγλίας. Στην ίδια λογική, πρότεινε να στηριχθεί και η Έκθεση στην Αθήνα.

Τέλος, ο κ. Βασίλης Σιμωτάς τάχθηκε υπέρ της εκπροσώπησης του νησιού από τον Δήμο Κεφαλλονιάς, ενώ ο κ. Γιώργος Γεροντάκης επέμεινε στα «σημάδια» που δείχνουν ότι του χρόνου θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση στον Τουρισμό μας. Εξάλλου, όπως τόνισε, ήδη φαίνεται ότι θα έχουμε περισσότερες πτήσεις από το εξωτερικό.

touristiki-epitropi-16-11 touristiki-epitropi-16-11-3 touristiki-epitropi-16-11-4 touristiki-epitropi-16-11-5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer