Ξεπέρασε ακόμη και τη Θεοπεφτάτου. Μπροστά σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Πρώτος των πρώτων ο Μπάκης με 3973 σταυρούς!
Πολιτική
26/01/2015 | 19:28

Ρεκόρ σταυρών πέτυχε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας, αφού προηγήθηκε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε όλες τις δημοτικές ενότητες των αντιπάλων του.
Συγκεκριμένα, και στα 125 εκλογικά τμήματα ο κ. Λυκούδης συγκεντρώνει το εκπληκτικό αριθμό σταυρών 3973 σε 6.666 ψηφοδέλτια. Ρεκόρ σταυρών αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Σαβαόγλου παίρνει 946 σταυρούς αλλά και η Τζόγια Γρουζή 835.

lukoudhs_kalph
Στην αντίπερα όχθη η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατάφερε να λάβει 3.660 με δεύτερο το Μάκη Βασιλάτο που παίρνει 2.338 και τον Αλέξη Ταφλαμπά με μόλις 811 σταυρούς.

ekloges (4)
Στο ΚΚΕ ο Βαγγέλης Βαλλιάνος έλαβε 592 σταυρούς. Ο Διονύσης Γεωργόπουλος έλαβε 507 και ο Γιώργος Γαβριήλ 368.
Τέλος στο ΠΑΣΟΚ ο Σπύρος Σαμούρης έλαβε 554 σταυρούς.

samourhs
Αξίζει: H μεγάλη αποδοχή του εκλογικού σώματος στο Χαράλαμπο Λυκούδη κερδίζοντας το 75% του ποσοστού που εξέλαβε η ΝΔ τοπικά, είναι μεγάλη παρακαταθήκη για το πολιτικό του μέλλον. Ειδικότερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν ο νεότερος υποψήφιος από τα μεγάλα κόμματα. Σίγουρα, η επιλογή του να δεχθεί να είναι υποψήφιος στη πιο δύσκολη, για την κεντροδεξιά παράταξη, πολιτική στιγμή και να συσπειρώσει κοντά του μεγάλες μάζες της κοινωνίας μας του δίνουν ένα ισχυρό «μπόνους» για το μέλλον.

Ο μεγάλος νικητης των σταυρών στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη Χαράλαμπος Λυκούδης

Ο μεγάλος νικητης στη μάχη των σταυρών στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη Χαράλαμπος Λυκούδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer