Λόγω του περιορισμένου αριθμού από σπιτάκια (τουλάχιστον 23), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις σας
Πρόσκληση της “Κράνης” για συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο χωριό
Κοινωνία
07/11/2014 | 10:45

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιδημάρχου Αργοστολίου Κου Διονύση Λυκούδη, οριστικοποιήθηκε η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου για την εορταστική περίοδο και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 28 Νοεμβρίου 2014 έως 11 Ιανουαρίου 2015.

Στην συνάντηση παρέστησαν, εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης, εκ μέρους της ΚΕΔΗΚΕ  ο πρόεδρος    Άγγελος Κωνσταντάκης, εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ ο πρόεδρος Σταύρος Σπαθής και ο Κωνσταντίνος Πρέντζας, ενώ συμμετείχαν ο Κοσμάς Κρούσσος και ο Γιώργος Λάσκαρης που επιφορτίζονται το σχεδιασμό και την διαμόρφωση του χώρου και ο Κώστας Λυκούδης ως υπεύθυνος ψυχαγωγικών παιχνιδιών για το χωριό ( λούνα πάρκ, παγοδρόμιο).

Πρόθεση όλων των συντελεστών είναι η δημιουργία ενός όμορφου πολιτιστικού γεγονότος για την Κεφαλονιά στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το οποίο φιλοδοξούν να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Παρακαλούνται όσοι έμποροι της Κεφαλονιάς θέλουν να συμμετέχουν, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τις 14 Νοέμβρη 2014 ώστε να αποκτήσουν το δικό τους « σπιτάκι – μαγαζί » στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού από σπιτάκια ( τουλάχιστον 23 ), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις σας.

Η εμπορική δραστηριότητα όσων συμμετέχουν πρέπει να συνάδει με το κλίμα του όλου εγχειρήματος, ήτοι επιθυμητές κατηγορίες για συμμετοχή είναι τα βιβλιοπωλεία, γλυκίσματα, είδη γρήγορου φαγητού, παιχνίδια, κρασιά, χειροποίητα είδη και άλλα συναφή.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον Κωνσταντίνο Πρέντζα, Βανδώρου 8 και στα τηλέφωνα 26710.27758 και  6978.554144.

Για τον εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                                     Μαρία Σκλαβουνάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer