Η Μαρία Μπεκατώρου η οποία βρίσκεται από την περσινή σεζόν, στο τιμόνι της εκπομπής συναντήθηκε με νέους και παλιούς συνεργάτες και έψαξαν τρόπους ανανέωσης
“Πρωινό Σου Κου” : Τι έγινε στο πρώτο meeting της εκπομπής;
Life
23/09/2015 | 16:41

Για εχθές Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένο  το meeting στο κανάλι του Αμαρουσίου για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Πρωινό Σου Κου», στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου η οποία βρίσκεται από την περσινή σεζόν, στο τιμόνι της εκπομπής συναντήθηκε με νέους και παλιούς συνεργάτες και έψαξαν τρόπους ανανέωσης. Μαζί με τη ίδια θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος με το χιούμορ, την ατάκα και τη σπιρτάδα του θα δώσει ακόμα περισσότερη ζωντάνια στην εκπομπή.

Κολόνα στο Πρωινό Σου Κου (όπως τον αποκαλεί χαριτολογώντας η παρουσιάστρια) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος με τη δημοσιογραφική του υπόσταση θα κρατάει ενημερωμένο το κοινό για όλα όσα λαμβάνουν χώρα.

Στην ομάδα θα είναι ακόμα μια γυναικεία παρουσία. Μέχρι στιγμής η επικρατέστερη για τη θέση είναι η δημοσιογράφος της εκπομπής, Νανά Ηλιοπούλου.

Η Νανά – με τα έντονα χαρακτηριστικά γυαλιά –  η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή, Αυτά Είναι, πέρυσι βρισκόταν πίσω από τις κάμερες ενώ φέτος οι ιθύνοντες αποφάσισαν να της δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη μικρή οθόνη.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Μαίρη Κούσουλα, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου. Μέσα στις επόμενες μάλιστα ημέρες θα γίνει και η επίσημη φωτογράφιση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer