Οι εργάτες δουλεύουν ασταμάτητα για να μπορέσουν να προλάβουν τις προθεσμίες και να την παραδώσουν στην ώρα της χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Προχωράει κανονικά και με γοργούς ρυθμούς το έργο του Χάρακα
Κοινωνία
04/03/2017 | 10:48

Με γοργούς ρυθμούς όπως όλα δείχνουν προχωράει κανονικά το έργο της γέφυρας του Χάρακα με τους εργάτες να δουλεύουν ασταμάτητα για να μπορέσουν να προλάβουν τις προθεσμίες και να την παραδώσουν στην ώρα της χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Σήμερα οι εργάτες τοποθετούσαν τις σιδερόβεργες πάνω στις οποίες αμέσως μετά θα πέσει το απαραίτητο τσιμέντο ενώ μετά σειρά έχει η ασφαλτόστρωση του δρόμου και η τοποθέτηση των συρμάτων που θα προστατεύουν από πιθανές μελλοντικές βραχοπτώσεις.

Όπως έγραψε πρόσφατα και η εφημερίδα “Ημερήσιος” το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. «Σε είκοσι μέρες θα έχει οριστικά ολοκληρωθεί η Γέφυρα του Χάρακα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας. «Το μπετόν, μας εξήγησε, θα πέσει σε τρείς φάσεις, που η κάθε μία θα παραμένει μόνη της για τέσσερις με πέντε μέρες ώστε το μπετόν να δένει. Στη συνέχεια η Γέφυρα θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία».

Και συνέχισε ο κ. αντιπεριφερειάρχης, «Πάνω από το μπετόν θα πέσει η άσφαλτος, θα γίνουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, θα υπάρξει φωτισμός και ένα πολύ όμορφο πεζοδρόμιο ώστε ο κόσμος να αγναντεύει από ψηλά τη μαγεία του Μύρτου». Ακόμη ο κ. Δρακουλόγκωνας μας έιπε ότι τελείωσε και η βραχοπροστασία στην περιοχή πάνω από τη Γέφυρα, ενώ -όπως γράψαμε χθες- η βραχοπροστασία στο δρόμο του Μύρτου τελειώνει σε είκοσι μέρες.

Προχθές επισκεφθήκαμε τη Γέφυρα, η οποία βρισκόταν στην τελευταία φάση του «σιδερώματός» της, δηλαδή λίγο πριν αρχίσει να πέφτει το μπετόν. Οι φωτογραφίες είναι του Ν. Βουτσινά από το σημείο των έργων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer