Ήδη προχωράει η εκτέλεση της αριθμ. 512/14 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλλονιάς για την απόδοση ευθυνών
Προχωράει η απόδοση ευθυνών για 450.000 ευρώ για πρώην Δήμο Αργοστολίου και Κουταλά
Πολιτική
22/11/2016 | 17:53

Προχωράει το θέμα της απόδοσης ευθυνών για συνολικό ποσό 450.000 ευρώ για πρώην Δήμο Αργοστολίου και Κατερίνα Κουταλά. Ειδικότερα πρόκειται για το ζήτημα των 280.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει ο Δήμος Κεφαλλονιάς ως διάδοχος του πρώην Δήμου Αργοστολίου και των 175.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει και πάλι ο Δήμος Κεφαλλονιάς ως διάδοχος του πρώην Δήμου Ερίσσου. Και στις δύο περιπτώσεις οι πρώην Δήμαρχοι αλλά και άλλα πρόσωπα των πρώην Δήμων Αργοστολίου & Ερίσσου φέρεται να εμπλέκονται σε πράξεις και παραλείψεις εξαιτίας των οποίων επήλθε η δημοσιονομική διόρθωση για τα έργα “Ασφαλτόστρωση Δημοτικών δρόμων” (πρώην Δήμος Αργοστολίου) & “ΣΧΟΑΑΠ Δήμου Ερίσου” (πρώην Δήμου Ερίσσου). Ήδη προχωράει η εκτέλεση της αριθμ. 512/14 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλλονιάς για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα για τη ζημία που έχει επέλθει στο Δήμο Κεφαλλονιάς ο οποίος καλείται να πληρώσει τα “κερατιάτικα” των πρώην Δήμων και ειδικότερα των πρώην Δημάρχων αλλά και των “κολλητών” τους.

Το θέμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και σύντομα θα οδηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλλονιάς

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλλονιάς που εκτελείται και αναμένουμε με εξαιρετικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον την κατάληξή της:

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer