Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε την εκπόνηση μελετών από διάφορα μελετητικά γραφεία για μικρά τεχνικά θέματα πρέπει απλώς να κάνουμε τα αυτονόητα
Προτάσεις για την ουσιαστική ανακούφιση των πολιτών
Πολιτική
14/02/2014 | 18:56

Ύστερα από τα όσα εκτυλίχθησαν όλες αυτές τις ημέρες και παρά την φιλότιμη προσπάθεια όλων των εθελοντών υπάρχουν μερικές αυτονόητες προτάσεις που θα έπρεπε ήδη να είχε υλοποιήσει η Δημοτική και Περιφερειακή  αρχή … αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Δηλαδή:

  1. Εξαίρεση όλων των Παλλικισιάνων για το πρώτο τρίμηνο του ‘14 από οφειλές  στην ΔΕΥΑΚ.
  2. Δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου στο Ληξούρι αλλά και στο Αγκώνα για την σωστή διαχείριση όλων των προσφορών αγάπης προς όλους τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.
  3. Αξιοποίηση των υποδομών (μηχανήματα, προσωπικό) του στρατού για την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση τουλάχιστον του οδικού δικτύου.
  4. Άμεση ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του παλαιού δικτύου ύδρευσης σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα στην πόλη του Ληξουρίου, όπου  έχει καταστραφεί,  προωθώντας το έργο με συνοπτικές και διαφανείς διαδικασίες.

Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε την εκπόνηση μελετών από διάφορα μελετητικά γραφεία για μικρά τεχνικά θέματα ή την εμπειρία(!!!) διαφόρων αντιδημάρχων στη διαχείριση κρίσεων, πρέπει απλώς να κάνουμε τα αυτονόητα.

Με τιμή

Σταύρος Λυκούδης

Πολιτικός  Μηχανικός

Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

xavdata_seismos4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer