Όπως κάθε χρόνο, κάνοντας τις αγορές σας των σχολικών σας στον Κύβο, συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα laptop Hewlett Packard.
Προσφορές σχολικών Σεπτεμβρίου από τον Κύβο
kybos
Κοινωνία
02/09/2015 | 10:52

Αγαπητοί μας φίλοι καλή σας μέρα και καλό μήνα.

Σε λίγες μόνο μέρες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας (οικονομική κρίση, capital controls) έχουμε εξασφαλίσει για σας τα ωραιότερα σχολικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για να επιστρέψουν χαμογελαστοί στα θρανία όλοι οι μικροί μας φίλοι!

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο που σας επισυναπτουμε θα βρείτε μια σειρά προϊόντων σε ασυναγώνιστεςτιμές, ενώ μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σας περιμένει στο κατάστημα μας.

Σας καλούμε επίσης να παρακολουθείτε την σελίδα μας στο FB https://www.facebook.com/kivos.bookstore

για να ενημερώνεστε για τις καθημερίνες μας προσφορές. Από σήμερα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε μέρα θα σας προσφέρουμε έναν επιλεγμένο κωδικό σε ασυναγώνιστη τιμή.

Στο βιβλιοπωλείο μας μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά σας βιβλία με δώρο την ΤΣΑΝΤΑ για να τα μεταφέρετε.

Όπως κάθε χρόνο, κάνοντας τις αγορές σας των σχολικών σας στον Κύβο, συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα laptop Hewlett Packard.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, οι φίλοι μας στο Ληξούρι, μπορούν να αποκτήσουν όλα τα προϊόντα του φυλλαδίου, στις ίδιες ακριβώς τιμές, χωρίς ταλαιπωρία κι επιπρόσθετα έξοδα.
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!
1 2 3 41
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer