Το θέμα θεωρείται λήξαν και οι Πυλαρινος – Βαγιωνίτης απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του Δημάρχου.
Προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ο Δήμος
Πολιτική
04/01/2012 | 23:37

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην Αντιδημαρχία της Δημοτικής Ενότητας Ερίσσου, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ουδέποτε αφαιρέθηκε η κατά τόπον αρμοδιότητα της ανωτέρω Δημοτικής Ενότητας από τον κ. Δ. Πυλαρινό.

 Η αλήθεια είναι ότι λόγω των αυξημένων θεματικών αρμοδιοτήτων του κ. Πυλαρινού, ειδικά κατά τον πρώτο χρόνο μετάβασης από το προηγούμενο καθεστώς στον νέο ενιαίο Δήμο Κεφαλλονιάς όπου και απαιτήθηκε καθημερινή παρουσία του κ. Πυλαρινού στο Αργοστόλι, με την αριθμ.61/28-5-2011 απόφαση Δημάρχου ανατέθηκαν στον κ. Βαγιωνίτη συγκεκριμένα ειδικά καθήκοντα για την Δημοτική Ενότητα Ερίσσου, επικουρικά και επιβοηθητικά στα καθήκοντα του κ. Πυλαρινού.

    

 Στα συγκεκριμένα αυτά καθήκοντα ο κ. Βαγιωνίτης, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ανταποκρίθηκε επάξια και για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος θέλει να του απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες του για την προσφορά του η οποία αναγνωρίζεται ομόθυμα από τους δημότες της Ερίσσου.

Επειδή δεν υφίστανται πλέον οι ειδικές συνθήκες που είχαν οδηγήσει στην ανάθεση των επιπλέον αυτών καθηκόντων στον κ. Βαγιωνίτη σε συνδυασμό με νέα καθήκοντα και αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν, καθιστούν επιβεβλημένη την ανάκληση της ανωτέρω απόφασης Δημάρχου.

     

 Σε κάθε περίπτωση και οι δύο Αντιδήμαρχοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης και στήριξης της Δημοτικής Αρχής και συνεχίζουν να προσφέρουν το σημαντικότατο έργο τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer