Σε ρόλο «ειρηνοποιού» ο νέος Πρόεδρος π. Νικόλας Χαρτουλιάρης στέλνει επιστολή στο Τάσο Βαλλιανάτο.
Προσπαθεί να ενώσει τα «κομμάτια» της Αδελφότητας Αθηνών ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης
Κοινωνία
17/11/2014 | 15:52

Αποφασισμένος να αλλάξει τη σημερινή κατάσταση και να ενώσει τις διαφορετικές απόψεις είναι ο νέος Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης.

p_nikolaos
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Πρόεδρος ετοιμάζει σειρά πρωτοβουλιών ώστε να ενώσει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στην Αδελφότητα και να ξαναφέρει στην «αγκαλιά» του ιστορικού συλλόγου όλους όσους τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν δυσαρεστημένοι με τις ενέργειες προηγούμενων διοικήσεων.
Μάλιστα, δεν δίστασε να στείλει επιστολή προς τον κ.  Τάσο Βαλλιανάτο με ενωτική διάθεση για το καλό της Αδελφότητας.
Η επιστολή του Πανοσιολογιότατου π. Νικόλαου Χαρτουλιάρη είναι η εξής:
Κηφισιά, 17/11/2014
Αρχμ. Νικόλαος Π. Χαρτουλιάρης
Θεολόγος – Ιατρός – Χειρ. Οδοντίατρος
Προς: Tον κ. Αναστάσιο Βαλλιανάτο
Δικηγόρον Αθηνών

 

Αγαπητέ μας κ. Τάσο,
Σχετικά με το περιεχόμενο της κοινοποιηθείσης εις τα Μ.Μ.Ε., επιστολής σας, αναφέρουμε τα ακόλουθα:
1. Τα αναγραφόμενα εις την επιστολήν του κ. Σάββα Τσάση, δια την οποίαν είχαμε άγνοια και το περιεχόμενό της εκ του τύπου πληροφορηθήκαμε, αποτελούν προσωπικές απόψεις του συγγραφέως της και ούτε προσωπικά από εμάς, ως ιερωμένο, Κεφαλλήνα και επιστήμονα, εγκρίνονται, αλλά ούτε και την Αδελφότητα μας, η οποία εξέδωσε ήδη επ΄ αυτής σχετική ανακοίνωση, εκφράζουν.
2. Πρέπει να γνωρίζεται, ότι ως άνθρωπος και ως κληρικός σεβόμεθα, τιμούμε και αγαπούμε αδιακρίτως όλους τους συνανθρώπους μας, ιδιαιτέρως τους αδελφούς μας Κεφαλλήνας, των οποίων την καλή συνεργασία επιθυμούμε, προσφέρουμε, όσον ηδυνάμεθα και όπου χρειάζεται, πολύ περισσότερον δε όταν μας ζητηθεί, τις καλές μας υπηρεσίες και αυτήν την συμπεριφορά έχουμε επιδείξει καθόλην την διάρκειαν της ζωής μας μέχρι και σήμερον.
Ευχόμεθα η Παναγία μας και ο Άγιος μας Γεράσιμος να χαρίζουν εις όλους μας σύνεση, υγεία και σωφροσύνη, να στηρίζουν δε και να προστατεύουν την Αδελφότητά μας.

Μετ΄ ευχών,
Αρχιμ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer